1. اطلاعات ما نشان میدهد که شما عضو انجمن نیستید، لطفا برای استفاده کامل از انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
  2. 1- لطفا اول ایمیل تان .www نگذارید !
    2-بعد از ثبت نام,ایمیلی برای شما ارسال خواهد شد, که باید بر روی لینک داده شده کلیک نمایید تا اکانت شما فعال شود.

طرز تهیه خمیر عروسک سازی

شروع موضوع توسط OM!d.M ‏Apr 8, 2011 در انجمن مجسمه‌سازی

  1. آفلاین

    OM!d.M داره خودمونی میشه!

    • دارم خودموني ميشم. لول
    تاریخ عضویت:
    ‏Jun 14, 2010
    ارسال ها:
    12,972
    تشکر شده:
    140
    امتیاز:
    63
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    MAKU FREE ZONE
    وب سایت:
    توی تایپیک "رو یخچالی های من" دوستان درخواست کرده بودن که طرز تهیه خمیر رو براشون بذارم. از دوستان به علت تاخیر زیاد عذرخواهی می کنم.
    مواد لازم:
    چسب چوب 1 پیمانه
    نشاسته ذرت 1 پیمانه
    کرم مرطوب کننده معمولی 1 قاشق غذا خوری
    مقداری گلیسیرین
    مقداری وازلین
    اول پیمانه ای (مثلا یک لیوان) را که میخواهیم چسب چوب را با آن پیمانه کنیم با گلیسیرین چرب می کنیم تا چسب چوب به آن نچسبد. (بار اول بهتر است با یک پیمانه کوچک مثل استکان کار کنید.)
    چسب چوب و نشاسته رو توی یه ظرف یک بار مصرف می ریزیم و به همراه کرم، با قاشق مخلوط می کنیم تا یک دست شود. (خمیر به دست آمده در این مرحله شل است.)
    حال کف یک ماهیتابه نسوز را با وازلین چرب می کنیم و خمیر به دست آمده را درون آن میریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم به صورتی که ضخامت آن حدود یک سانتیمتر شود سپس آن را روی شعله ملایم قرار می دهیم.
    پس از چند دقیقه (یکی - دو دقیقه) روی خمیر حباب های ریزی نمایان می شود. سعی می کنیم با قاشق و به کمک دست خمیر را وارونه کنیم . اگر خمیر هنوز از جایش بلند نمی شود کمی دیگر صبر کنید تا سفت تر شود. (موقع وارونه کردن خمیر، اگر مقداری از خمیر به ماهیتابه چسبیده باشد (ته دیگ) باید جدا شود. )
    سمت دوم را نیز به همین ترتیب می پزیم. (سمت دوم زودتر از سمت اول پخته می شود.)
    بعد از اینکه احساس کردید خمیر سفت شده و دیگر به دست نمی چسبد آن را از تابه بیرون می آوریم و کمی با دست ورز می دهیم ( در این مرحله دستتون ممکمه سرخ بشه) و درون یک پارچه تمیز که مطمئنیم رنگ پس نمی دهد قرار می دهیم تا کمی حرارتش گرفته شود. سپس یک کیسه فریزری را با وازلین چرب می کنیم و خمیر را در حالی که هنوز حرارت دارد درون یخچال می گذاریم.
    پس از 2 ساعت خمیر آماده است.
    فقط یک نکته دیگه مونده، اونم اینه که ماهیتابه ای رو که استفاده می کنید دیگر برای مصرف غذایی مناسب نیست و سعی کنید از ماهیتابه ای استفاده کنید که دیگر برای غذا درست کردن از اون استفاده نمی کنید.
موضوعات مشابه با: طرز تهیه
انجمن عنوان تاریخ
مجسمه‌سازی مجسمه‌های مومی موزه سن ‌پطرزبورگ در تهران ..... ‏Apr 12, 2011