1. اطلاعات ما نشان میدهد که شما عضو انجمن نیستید، لطفا برای استفاده کامل از انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
  2. 1- لطفا اول ایمیل تان .www نگذارید !
    2-بعد از ثبت نام,ایمیلی برای شما ارسال خواهد شد, که باید بر روی لینک داده شده کلیک نمایید تا اکانت شما فعال شود.

طرز تهیه انواع پیتزا

شروع موضوع توسط Rosha ‏Oct 30, 2012 در انجمن آشپزی

  1. آفلاین

    Rosha دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Aug 26, 2011
    ارسال ها:
    3,727
    تشکر شده:
    55
    امتیاز:
    0
    وب سایت:
    مواد لازم رولت پیتزا :
    شکر = 1 قاشق مرباخوری
    مایه خمیر = 1 قاشق مرباخوری
    آب ولرم = 4/1 لیوان
    آرد سفید = یک و نیم لیوان
    نمک = 1 قاشق مرباخوری
    روغن مایع = 2 قاشق غذاخوری​
    مواد لازم برای سس گوجه فرنگی :
    روغن = 1 قاشق غذاخوری
    سیر کوبیده شده = 1 حبه
    آب گوجه فرنگی غلیظ شده = 2/1 لیوان
    سس گوجه فرنگی = 2 قاشق غذاخوری
    اورگانوی خشک = 1 قاشق مرباخوری
    مواد لازم برای روی پیتزا رولت پیتزا :

    پیاز ریز خرد شده = 1 عدد کوچک
    فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده = نصف عدد
    پنیر موتزارلا رنده شده = 2/1 لیوان
    کالباس ریز خرد شده = 40 گرم
    طرز تهيه رولت پیتزا :
    براي تهیه خمیر ابتدا آب ولرم،شکر،روغن و نمک را در ظرفی ریخته و سپس آرد را که از قبل الک کرده ایم ، همراه مایه خمیر کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. سپس خمیر را خوب ورز می دهیم و خمیر را به دو نیم تقسيم می کنیم . روی دستمال تمیز آشپزخانه کمی آرد پاشیده و نصف خمیر را با وردنه به شکل مستطیل حدود 20 در 40 سانتیمتر باز می کنیم. نصف سس را روی آن مالیده و نصف مواد را روی آن می پاشیم. سپس به کمک پارچه خمیر را از بلندی آن لوله می کنیم. بعد خمیر را به حلقه های یک سانتی برش زده و در سینی فر که از قبل چرب کرده ایم می چینیم و در فری با حرارت حدود 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا 15 دقیقه بپزد. با بقیه خمیر و مواد دوباره مراحل را تکرار می کنیم.​

    طرز تهیه سس رولت پیتزا :
    روغن را در ماهیتابه گرم کرده و سیر را تفت می دهیم ولی بقدری که رنگ نگیرد.سپس آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی و اورگانو را ریخته و بعد از گرم شدن می گذاریم تا کاملا خنک شود.


    [​IMG]


    منبع : پاتوق بلاگ
  2. آفلاین

    Rosha دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Aug 26, 2011
    ارسال ها:
    3,727
    تشکر شده:
    55
    امتیاز:
    0
    وب سایت:
    [​IMG]
    «« پیتزا گوجه فرنگی »»
    طرز تهیه :
    خمیر شماره ۳ را تهیه می کنیم . پیاز را به شکل مکعبی برش داده ، در روغن مایع تف می دهیم به طوری که پیاز شفافیت خود را از دست ندهد . رب گوجه فرنگی را نیز به پیاز اضافه کرده ، مجدداً تف می دهیم . قارچ را نیز به صورت ورقه ای بریده تف می دهیم . بیش از نیمی از گوجه فرنگی را به صورت حلقه ای نازک برش می دهیم و مقدار باقی مانده را بعد از بیرون آوردن دانه های آن خلالی خرد می کنیم کالباس را به صورت ورقه ای بریده و آب ترشی فلفل سبز را نیز می گیریم و خمیر آماده شده در قالبی به ابعاد ۲۰×۳۰ که از قبل با روغن مایع چرب شده است ، پهن می کنیم . سپس با چنگال سوراخهایی در خمیر ایجاد می کنیم و ابتدا به ترتیب مایه آماده شده ، قارچ و کالباس را روی خمیر قرار داده سپس نیمی از پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و روی آن قرار می دهیم . درآخر کمی نمک ، فلفل و پونه کوهی خرد شده به پیتزا اضافه می کنیم .فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نموده ، ظرف پیتزا را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم . سپس ظرف را بیرون آورده مابقی پنیر گودا و موزارلا را به صورت ورقه ای یا رنده شده روی پیتزا ریخته سپس به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم .
    مواد لازم :
    [TABLE]
    [TR]
    [TD="width: 235, align: center"] [TABLE]
    [TR]
    [TD] پونه کوهی خرد شده
    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [TD="width: 108, align: center"]۳ قاشق سوپخوری[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="width: 235, align: center"] [TABLE]
    [TR]
    [TD]نمک و فلفل[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [TD="width: 108, align: center"] به مقدار لازم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="width: 235, align: center"] [TABLE]
    [TR]
    [TD]پنیر موزارلا[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [TD="width: 108, align: center"] ۲۵۰ گرم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="width: 235, align: center"] [TABLE]
    [TR]
    [TD]ترشی فلفل سبز[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [TD="width: 108, align: center"] ۳ الی ۴ عدد[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="width: 235, align: center"] [TABLE]
    [TR]
    [TD]کالباس سالامی[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [TD="width: 108, align: center"] ۲۰۰ گرم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="width: 235, align: center"] [TABLE]
    [TR]
    [TD]گوجه فرنگی[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [TD="width: 108, align: center"] ۵۰۰ گرم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="width: 235, align: center"] [TABLE]
    [TR]
    [TD]قارچ[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [TD="width: 108, align: center"] ۲۰۰ گرم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="width: 235, align: center"] [TABLE]
    [TR]
    [TD]خمیر شماره ۳[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [TD="width: 108, align: center"] به اندازه دستور[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="width: 235, align: center"] [TABLE]
    [TR]
    [TD]پیاز[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [TD="width: 108, align: center"] ۲۵۰ گرم[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="width: 235, align: center"] [TABLE]
    [TR]
    [TD]روغن مایع[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [TD="width: 108, align: center"] ۲ قاشق سوپخوری[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="width: 235, align: center"] [TABLE]
    [TR]
    [TD]رب گوجه فرنگی[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [TD="width: 108, align: center"]۴ قاشق سوپخوری[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]

    منبع : پاتوق بلاگ
  3. آفلاین

    Rosha دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Aug 26, 2011
    ارسال ها:
    3,727
    تشکر شده:
    55
    امتیاز:
    0
    وب سایت:
    مواد لازم

    ژامبون مرغ يا گوشت براي هر دو طبقه 650 الي 700 گرم
    فيله مرغ 10 عدد
    گوشت مغز ران گوساله 400 گرم
    سالامي (نوعي كالباس) براي روي پيتزا پنج عدد
    قارچ، سس كچاپ و كاري به ميزان لازم
    فلفل سبز و پيازچه به ميزان لازم
    پنير پيتزا براي هر طبقه 350 گرم
    پنير پيتزا براي روي خمير 30 گرم
    خمير پيتزا دو عدد
    [​IMG]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]پيتزا دو ذوقی[/FONT]
    طرز تهيه
    سس كچاپ را با قاشق به روي خمير ماليده و بعد روي آن سس كاري اضافه كنيد. مقداري پنير روي سس‌ها ريخته تا زماني كه مواد پيتزا اضافه مي‌شود، چسبندگي لازم ايجاد گردد. نيمي از ژامبون‌ را روي خمير افزوده و مجددا 15 درصد پنير را اضافه كنيد. قارچ، فلفل سبز و پيازچه را نيز افزوده و مابقي پنير را روي آن ريخته تا طبقه اول پيتزا آماده شود.
    براي طبقه دوم بعد از اضافه كردن سس‌ها، مقداري پنير و گوشت پخته‌شده به همراه فيله مرغ و سالامي را به طور يكنواخت روي خمير قرار دهيد و پنير روي آن بريزيد. فر را روي حرارت 240 تا 250 درجه سانتي‌گراد گذاشته و هر طبقه از پيتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا رنگ پنير پيتزا عوض شود. روي طبقه اول سس ريخته و طبقه دوم را روي آن قرار دهيد و به اندازه دلخواه برش بزنيد.
    نكته:سس كاري و كچاپ مزه اصلي اين پيتزا خواهد بود.


    منبع : اثیر
  4. آفلاین

    Rosha دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Aug 26, 2011
    ارسال ها:
    3,727
    تشکر شده:
    55
    امتیاز:
    0
    وب سایت:
    پیتزای مرغ |


    [​IMG]

    مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :
    آب ولرم : یک و یک دوم پیمانه
    پودر خمیر ترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری
    روغن زیتون : 4 قاشق سوپخوری
    نمک : یک دوم قاشق چایخوری
    آرد : سه و یک سوم پیمانه
    پنیر گودا : 100 گرم
    طرز تهیه :
    آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود
    بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد .
    مواد لازم برای تهیه پیتزا :
    مرغ خلال شده : 2 عدد
    پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
    روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری
    زعفران حل شده : 3 قاشق سوپخوری
    قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه
    فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد
    جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه
    پنیر موزارلا و گودا : از هر کدام 150 گرم
    پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی
    طرز تهیه :
    روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.نوش جان .
    منبع :اشپزی

  5. آفلاین

    Rosha دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Aug 26, 2011
    ارسال ها:
    3,727
    تشکر شده:
    55
    امتیاز:
    0
    وب سایت:
    پیتزا ماهی کولی | ساندویچ پیتزا سوفله


    [​IMG]

    مواد لازم :
    خمیر پیتزای شماره 5 طبق اندازه داده شده
    پیازچه بهاری نیم کیلو
    روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
    فلفل دلمه ای سبز و قرمز 1 عدد از هر کدام
    گوجه فرنگی 200 گرم
    نمک به مقدار لازم
    فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
    پونه کوهی خرد شده 1/2 پیمانه
    ترشی فلفل 3 عدد
    تن ماهی ، کنسرو ماهی (از هر کدام) 1 قوطی
    زیتون سیاه 10 عدد
    پنیر موزارا 350 گرم
    پنیر گودا 100 گرم

    طرز تهيه :
    خمیر پیتزای شماره 5 را تهیه می کنیم . پیازچه ها را پس از پاک کردن و شستن با حالت اریب برش داده ، روغن را در ظرفی ریخته و کمی حرارت می دهیم . سپس پیازچه ها را در روغن تف می دهیم . فلفل دلمه ای را به صورت مکعب خرد می کنیم . گوجه فرنگی را شوک حرارتی می دهیم ( یک لحظه در آب جوش بلافاصله در آب سرد ) . پوست آن را گرفته ، قسمت سفت سر آن را جدا می کنیم . سپس آن را رنده می کنیم و از صافی عبور می دهیم و با نمک و فلفل و پونه کوهی مخلوط می کنیم .
    مواد را روی حرارت قرار داده در ظرف را می بندیم و حدود 10 دقیقه آن را می پزیم تا غلیظ شود . ترشی فلفل را نیز خرد می کنیم . تن ماهی و ماهی کولی را نیز کمی تف می دهیم . خمیر را در دو ظرف گرد 25 سانتی متری که با روغن مایع چرب کرده ایم ، پهن می کنیم .
    مقداری از خمیر را برای تزئین اطراف پیتزا کنار می گذاریم . سپس مطابق شکل پیتزا را تزئین کرده و دور تا دور پیتزا را کمی پنیر ریخته و روی آن برشهایی از خمیر به حالت بافت تزئین می کنیم .
    فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم نموده ابتدا ظرف را 10 الی 15 دقیقه کف فر ، سپس به مدت 20 الی 25 دقیقه به طبقه میانی انتقال می دهیم . آنگاه ظرف پیتزا را از فر بیرون آورده و مابقی پنیر را مطابق شکل بر روی پیتزا قرار داده و برشهای زیتون را روی آن قرار می دهیم و مجددا به مدت 5 دقیقه در فر قرار می دهیم .

    منبع : اشپزی



موضوعات مشابه با: طرز تهیه
انجمن عنوان تاریخ
آشپزی طرز تهیه راتاتوی ( غذای گیاهخواران ) ‏امروز ساعت 11:30 صبح
آشپزی طرز تهیه نوشیدنی توت فرنگی و بستنی نعنایی ‏پنج شنبه ساعت 10:00 صبح
آشپزی طرز تهیه خوراک گوشت و رشته ‏چهارشنبه ساعت 11:11 صبح
آشپزی طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی ‏چهارشنبه ساعت 11:11 صبح
آشپزی خواص و طرز تهیه چیپس خرما خانگی ‏چهارشنبه ساعت 11:08 صبح
آشپزی طرز تهیه دسر پان اسپانیا ‏چهارشنبه ساعت 11:08 صبح
آشپزی طرز تهیه جوجه کباب رژیمی ‏چهارشنبه ساعت 11:07 صبح
آشپزی طرز تهیه فیش اند چیپس ‏چهارشنبه ساعت 11:06 صبح
آشپزی طرز تهیه گشنیز ماهی ‏چهارشنبه ساعت 11:05 صبح