1. اطلاعات ما نشان میدهد که شما عضو انجمن نیستید، لطفا برای استفاده کامل از انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
  2. 1- لطفا اول ایمیل تان .www نگذارید !
    2-بعد از ثبت نام,ایمیلی برای شما ارسال خواهد شد, که باید بر روی لینک داده شده کلیک نمایید تا اکانت شما فعال شود.

طرز درست کردن شیرین پلو مجلسی.

شروع موضوع توسط مستان و هماي ‏Feb 22, 2012 در انجمن خانواده و زندگی

  1. آفلاین

    مستان و هماي دوست تازه وارد اخراج شده

    تاریخ عضویت:
    ‏Feb 16, 2012
    ارسال ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    امتیاز:
    0
    شغل :
    مدرس
    محل سکونت:
    لای شب بو هــا

    [​IMG]
    مواد لازم
    مرغ 1 کیلوگرم یا گوشت بدون استخوان پخته شده گوسفند 800 گرم
    پیاز متوسط 2 عدد
    برنج 750 گرم
    کره 100 گرم
    خلال بادام 1 پیمانه
    خلال پسته 1 پیمانه
    خلال پوست پرتقال و پوست نارنج خشک 4/3 پیمانه
    زعفران 1 قاشق چایخوری
    شکر 1.5 پیمانه
    آب 2 پیمانه
    نمک و روغن به میزان لازم
    طرز تهیه

    ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب جوشانده و آن را به مدت 6 ساعت در آب خنک قرار داده و دو بار آب آنرا عوض کرده تا مزه تلخ آن گرفته شود.پس از آن خلال پوست پرتقال و نارنج را در سبد یا صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.
    دو پیمانه آب و شکر را مخلوط کرده و کمی بجوشانید سپس خلال پوست پرتقال و نارنج که قبلا تلخی آن را گرفته اید به شربت حاصل اضافه نمایید و مدتی صبر کنید تا چند جوش بزند و طعم شیرین شربت به خلال ها نفوذ کند.
    ظرف شربت و خلال پوست پرتقال را برداشته و بگذارید تا خنک شود،خلال بادام و خلال پسته را آب بکشید و داخل ظرف شربت و پوست پرتقال بریزید.
    برنج را در آب به مدت دو ساعت خیس نمایید.
    پیازها را خرد کرده و در ماهیتابه با روغن سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود.تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه نموده و کمی دو طرف آن را سرخ می کنیم.نمک،فلفل و 50 گرم کره به همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کرده و می گذاریم تازمانی که نصف لیوان آب باقی بماند مرغ بپزد و بعد از آن استخوان های مرغ را جدا نمایید.به جای مرغ می توان از گوشت پخته شده بره استفاده نمود.
    برنج خیس شده را طبخ کرده و سپس مانند پلوی ساده آبکش کرده، روغن در کف دیگ ریخته و ته دیگ را با چند کفگیر برنج بوشانید.سپس روی آن تکه های مرغ را بچینید و با کفگیر سوراخدار خلال ها را از شربت بگیرید و روی مرغ ها یا گوشت بپاشید.
    باقیمانده برنج را روی مواد بریزید و 50 گرم کره را آب کرده به همراه آب مرغ باقیمانده و زعفران روی آن بدهید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد.
    بعد از پخت شیرین پلو آن را در دیس کشیده و روی آن را با یک لایه برنج زعفرانی بپوشانید و با باقیمانده خلال ها دیس شیرین پلو را تزئین نمایید. در صورت لزوم می توانیدکمی هم دارچین روی آن بپاشید و یا از زرشک هم برای تزئین استفاده نمایید

موضوعات مشابه با: طرز درست
انجمن عنوان تاریخ
خانواده و زندگی طرز تهیه چیپس خرمالو ‏Dec 8, 2013
خانواده و زندگی طرز ساخت تابلو دکمه ای ‏Feb 11, 2013
خانواده و زندگی طرز تهیه مرنگ ( شیرینی پفکی ) ‏Aug 20, 2012
خانواده و زندگی طرز تهیه ی کیک پنیر شکلاتی ‏Feb 24, 2012
خانواده و زندگی طرز دوخت جا‌كفشی ‌آویز ‏Oct 6, 2011
خانواده و زندگی طرز تهیه ترشی چغندر(لبو) +عکس ‏Aug 5, 2011
خانواده و زندگی طرز استفاده از جارو برقی ‏Jun 7, 2011
خانواده و زندگی طرز پخت فسنجان گیلانی ‏Mar 1, 2011
خانواده و زندگی درست کردن جامدادی با نی ‏May 29, 2014