1. اطلاعات ما نشان میدهد که شما عضو انجمن نیستید، لطفا برای استفاده کامل از انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.
  2. 1- لطفا اول ایمیل تان .www نگذارید !
    2-بعد از ثبت نام,ایمیلی برای شما ارسال خواهد شد, که باید بر روی لینک داده شده کلیک نمایید تا اکانت شما فعال شود.

طرز تهيه انواع پيتزا و غذا هاي فست فود

شروع موضوع توسط M.K.H ‏Sep 5, 2010 در انجمن آشپزی

  1. آفلاین

    M.K.H دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Jul 16, 2010
    ارسال ها:
    2,542
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    محل سکونت:
    IR-IRAN
    وب سایت:
    دوستان و كاربران محترم وان پارس اين تايپك جهت آموزش طرز تهيه پيتزا و انواع غذا ها است كه اميدوارماين تايپك مورد پسندتون قرار بگيره @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
  2. آفلاین

    M.K.H دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Jul 16, 2010
    ارسال ها:
    2,542
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    محل سکونت:
    IR-IRAN
    وب سایت:
    پیتزای ایتالیایی

    پیتزای ایتالیایی

    [​IMG]


    مواد لازم برای خمیر:


    آب​
    نیم لیتر آرد سفید
    1 کیلو
    مایه‌ی خمیر
    3 تا 5 گرم
    نمک
    10 تا 15 گرم



    مواد لازم برای سس:


    کنسرو گوجه فرنگی
    یک قوطی یا به همان مقدار گوجه تازه
    پیاز
    یک عدد
    سیر
    دو پر



    مواد لازم برای روی پیتزا:



    پنیر پیتزا موزارلا
    به مقدار لازم
    قارچ
    به مقدار لازم
    ژامبون
    به مقدار لازم


    طرز تهیه
    در این روش مدت تهیه خمیر بسیار طولانی تر می‌شود دلیل این کار مصرف کمتر مایه خمیر است. در این روش برای تهیه خمیر آب را تا 30 درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک بزنید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید بگذارید خمیر خوب هم بخورد و خوب ورز داده شود پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا تا پنج شش ساعت به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.

    وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها گلوله‌هایی درست کنید،مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و برای 15 تا 20 دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.

    برای تهیه سوس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در ماشین آشپزخانه خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید نیازی نیست پیاز داغ بگیرید یعنی نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است.

    بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید مقدار یک قاشق سوپخوری اویشن بیفزاید، اگر ریحان هم در اختیار دارید مقداری هم ریحان تازه خورد شده به آن بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سوس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود. سوس را می‌توانید به سلیقه خود به روش‌های دیگر هم درست کنید این فقط یک نمونه آن بود.

    برای مخلفات روی پیتزا هم بستگی به نوع پیتزایی که می‌خواهید درست کنید مواد آنرا آماده کنید. یک نوع آنرا برای نمونه توضیح می‌دهم.

    مقدرای قارچ را بشویید و آنها را به صورتی ورق ورق کنید که ضخامت آن از سه میلیمتر بیشتر نشود. مقداری ژامبون را هم خورد کنید

    برای آماده کردن پیتزا اول خمیر را بوسیله دست روی میز کمی پهن کنید سپس آنرا از روی میز بردارید و بوسیله دست پهن کنید هرچه این نان نازک تر شود نتیجه بهتر می‌شود، معمولا من آنرا تا دو میلیمتر نازک می‌کنم. برای خمیرچانه‌های توضیح داده شده قطر خمیر پیتزای آماده شده معمولا 25 تا 30 سانتیمتر باید بشود.

    پس از آماده شدن خمیر اول مقداری از سوس را روی آن بریزید و با ته قاشق روی آن پخش کنید و همه سطح آنرا بپوشانید. سپس پنیر پیتزا را که رنده کرده‌اید روی خمیر بریزید و روی پنیر هم مقداری قارچ و ژامبون بریزید. معمولا دوتا دوتا آماده میکنند و می‌گذارند قبل از در فر قرار دادن کمی بمانند بعد آنها را توی فر می‌گذارنذ. فر باید بسیار گرم باشد .

    معمولا 270 درجه به بالا بستگی دارد به فر شما تا چند درجه قابل گرم کردن باشد. . پیتزا را روی سینی فر قرار بدهید و داخل فر بگذارید.

    برای پختن پیتزا‌ها آنها را در کف فر قرار بدهید چون مهمترین قسمت پیتزا خمیر آن است که باید خوب پخته شود. وقتی نان پیتزا برشته شد پیتزا آماده است.اگر دقت کرده باشید پیتزاهایی که بوسیله آشپزهای ایتالیایی درست می‌شود حتی قسمتی از کناره‌های خمیر پیتزا سوخته است. پس دقت کنید خمیر پیتزای شما خوب برشته شده باشد

    نکته:پنیر پیتزا موزارلا (Mozarella)، یا هر نوع پنیر پیتزا که دوست دارید
  3. آفلاین

    M.K.H دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Jul 16, 2010
    ارسال ها:
    2,542
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    محل سکونت:
    IR-IRAN
    وب سایت:
    پیتزا لقمه ای

    پیتزا لقمه ای آشپزی - آموزش انواع غذاها

    [​IMG]


    پیتزای امروز ما غذای بسیار خوشمزه و بسیار مناسب میهمانی های کوچک شبانه و یا تولد ها است . با ما همراه باشید:


    مواد لازم : برای خمیر


    آب
    نیم لیتر
    آرد سفید
    1 کیلو (تقریبا ١١ دسی لیتر)
    مایه خمیر
    50 گرم
    نمک
    2 قاشق چایخوری
    روغن (روغن زیتون بهتر است) 4 قاشق سوپ خوری



    مواد لازم : برای سس


    کنسرو گوجه فرنگی
    1 قوطی
    پیاز
    1 عدد
    سیر
    2 پر
    آویشن (Oregan)
    به میزان لازم
    نمک نصف قاشق چای خوری



    مواد لازم : برای داخل پیتزا


    پنیر پیتزا
    600 گرم
    پپرونی
    50 گرم
    ژامبون
    50 گرم




    ● می توانید بجای ژامبون و پپرونی گوشت چرخ کرده استفاده کنید.


    ظروف و وسایل لازم:


    ماهی تابه، سینی فر ،وردنه، کاغذ روغنی (کاغذ قنادی)


    طرز تهیه:


    آب را تا ٣٧ درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک و روغن زیتون را هم بیفزاید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید،خمیر را خوب ورز دهید .

    پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا برای مدت ٤٥ دقیقه در جای تاریک به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.

    وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها دو چانه بزرگ درست کنید، مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پارچه تمیز بپوشانید و برای ١٥ تا ٢٠ دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.

    برای تهیه سس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در مخلوط کن خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است. بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید آویشن و کمی نمک بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود.اگر از گوشت چرخ کرده می‌خواهید استفاده کنید آنرا قبل از استفاده سرخ کنید.


    [​IMG]


    حالا پس از اینکه چانه‌های خمیر استراحت کرد، هر چانه را جداگانه روی میز روی مقدار آرد قرار دهید و با وردنه پهن کنید. بعد روی خمیر را سوس بزنید و گوشت‌های انتخابی را روی آن بریزید و پنیر پیتزا را هم بیفزاید و بعد از یک طرف خمیر را لوله کنید به صورتی که بشکل یک لوله در آید، بعد با کارد آشپزخانه خمیر را ببرید، ضخامت هر قطعه (لقمه) پیتزا باید تقریبا ٣ سانتیمتر باشد.


    [​IMG]


    روی سینی فر را با کاغذ روغنی (کاغذ قنادی) بپوشانید و قطعات پیتزا را با فاصله روی آن قرار دهید، بعد مقداری هم پنیر روی هر کدام از لقمه‌ها بریزید و آنرا در فر وسط فر قرار بدهید. فر باید قبل از استفاده تا ٢٢٠ درجه سانتی گراد گرم شده باشد. وقتی پیتزا ها خوب پخت آنرا خارج کنید.
  4. آفلاین

    M.K.H دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Jul 16, 2010
    ارسال ها:
    2,542
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    محل سکونت:
    IR-IRAN
    وب سایت:
    پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

    پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی


    [​IMG]


    از پیتزاهای تکراری خسته شده‌اید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه‌ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده‌ایم.


    از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه

    مواد لازم : برای 4 نفر


    نان پیتزا یا خمیر پیتزا
    4 عدد
    پنیر پیتزا
    1 پیمانه
    پنیر پارمزان
    1 پیمانه
    فلفل سیاه
    یک دوم قاشق چای خوری
    مغز ذرت در سس کره‌ 1 پیمانه
    سینه مرغ بدون استخوان پخته شده 4 تکه

    فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده
    2 عدد
    پوست لیمو 1 قاشق چایخوری ترخون خشک 2 قاشق چایخوری سیر چرخ شده 1 قاشق چایخوری زیتون خرد شده بدون هسته 1 پیمانه
    جعفری تازه خرد شده یک چهارم پیمانه



    طرز تهیه:


    1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.


    2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.

    3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.

    4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.


    ارزش غذایی:


    * کالری: 679


    * چربی کلی: 28 گرم


    * چربی اشباع شده: 12 گرم


    * چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم


    * چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم


    * کلسترول: 84 میلی گرم


    *سدیم: 928 میلی گرم


    * کربوهیدرات: 69 گرم


    * قند: 5 گرم


    * فیبر: 4 گرم


    * پروتئین: 41 گرم


    * ویتامین C: 57 (% D V )


    * کلسیم: 58 (% DV )


    * آهن: 26 (% DV )


    * درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.
  5. آفلاین

    M.K.H دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Jul 16, 2010
    ارسال ها:
    2,542
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    محل سکونت:
    IR-IRAN
    وب سایت:
    پیتزای دودی رژیمی

    پیتزای دودی رژیمی آشپزی - غذاهای رژیمی

    [​IMG]


    اگر به دنبال فست فود سالم هستید بهتر است این پیتزای دودی را هم امتحان کنید.کالری این پیتزا نصف کالری پیتزاهای معمولی است .


    کالری این پیتزا نصف کالری پیتزاهای معمولی است.


    وعده : 12 قطعه

    زمان آماده سازی مقدمات : 10 دقیقه

    زمان پخت : در دمای 450 درجه فارنهایت ، 16 دقیقه


    مواد لازم :



    خمیر پیتزای آماده

    350 گرم

    سیر سفید و گیاهان معطر

    120 گرم

    پنیر گوتا رنده شده

    2 فنجان

    پنیر ریکوتا ایتالیایی و یا پنیر پیتزا

    1 فنجان

    بوقلمون دودی ورقه شده
    2 اونس

    ریحان
    به مقدار دلخواه



    طرز تهیه :


    1. فر را در درجه ی 450 فارنهایت گرم کنید. در سینی فر نسوزی روغن اسپری کنید .

    2. خمیر پیتزا را بروی سینی فر پهن کنید و در دمای 450 درجه به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید.

    3. سینی را از فر بیرون بیاورید ، ادویه و سیر را بروی آن بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا مخلوط کرده و روی خمیر بپاشید و بوقلمون های ورقه شده را روی آن پهن کنید و به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

    4.غذا حاضر است آنرا به دوازده قطعه کنید و با برگهای ریحان نزئین کنید.
  6. آفلاین

    M.K.H دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Jul 16, 2010
    ارسال ها:
    2,542
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    محل سکونت:
    IR-IRAN
    وب سایت:
    چیلی داگ رژیمی آشپزی - غذاهای رژیمی

    [​IMG]


    اگر خواهان یک غذای رژیمی و سالم هستید این چیلی داگ را امتحان کنید ،باور کردنی نیست که این چیلی داگ بسیار کم چربی است...


    « باور کردنی نیست که این چیلی داگ بسیار کم چربی است. »


    وعده : 8 عدد ساندویچ چیلی داگ برای 8 نفر

    زمان فراهم کردن مقدمات : 15 دقیقه

    زمان گریل کردن: 5 دقیقه



    مواد لازم:


    لوبیا قرمز خیسانده شده
    500 گرم
    سس گوجه کم نمک
    220 گرم
    شکر
    2 قاشق چایخوری
    پودر فلفل قرمز تند
    1 قاشق چایخوری
    زیره نصف قاشق چایخوری
    پونه نصف قاشق چایخوری هات داگ بدون چربی 8 عدد
    نان باگت 8 عدد
    پنیر رنده شده مکزیکی بدون چربی نصف فنجان پیاز پوست کنده و قطعه شده 1 عدد



    طرز تهیه :


    1.در یک ماهیتابه متوسط لوبیا و سس گوجه ، شکر و پودر فلفل و پونه و زیره را مخلوط کرده به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید .


    2. مقداری روغن را روی ماهیتابه نچسب اسپری کنید و هات داگ را 5 دقیقه گریل کنید.


    3. برای سرو کردن هات داگها را در داخل نانها قرار دهید و یک قاشق از سس و چند قطعه پیاز و یک قاشق پنیر روی هر یک بریزید.
  7. آفلاین

    M.K.H دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Jul 16, 2010
    ارسال ها:
    2,542
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    محل سکونت:
    IR-IRAN
    وب سایت:
    طرز تهیه اسنک مرغ یا بوقلمون

    [​IMG]


    مواد لازم :







    سینه بوقلمون یا مرغ تکه شده

    1 عدد

    روغن زیتون

    1 قاشق سوپخوری

    سیر خرد شده

    2 عدد

    پودر زیره سبز

    1 قاشق سوپخوری

    فلفل قرمز
    ½ قاشق چایخوری
    نمک
    ½ قاشق چایخوری
    کره
    2 قاشق سوپخوری
    آرد ذرت
    به مقدار لازم






    مواد مورد نیاز دیگر:






    پنیر چدار بزرگ ، گوجه تکه شده ، گشنیز تازه ، پیاز خرد شده ، فلفل قرمز و سبز خرد شده و قارچ خرد شده .




    طرز تهیه :




    1. فر را از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید.


    2. در یک ظرف به ابعاد 22 در 32 بوقلمون را با روغن زیتون، سیر، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مخلوط کنید.


    3. بگذارید تا 20 دقیقه بپزد.


    4. بوقلمون یا مرغ را فیله می کنیم ( به صورت باریک تکه میکنیم).


    5. یک قاشق سوپخوری کره را در یک ظرف نچسب با حرارت ملایم گرم می کنیم.


    6. آرد ذرت را در ظرف نچسب به همراه بوقلمون و دیگر مواد باقیمانده تفت می دهیم.


    7. شعله را کم می کنیم.


    8. وقتی پنیر ها آب شدند خمیر ایجاد شده در ظرف را تا می زنیم.


    9. آن را از روی حرارت بر می داریم، . به سه قسمت می کنیم.


    10. این کار را برای آرد ذرت باقیمانده انجام میدهیم.
  8. آفلاین

    M.K.H دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Jul 16, 2010
    ارسال ها:
    2,542
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    محل سکونت:
    IR-IRAN
    وب سایت:
    طرز تهیه سوسیس بندری

    طرز تهیه سوسیس بندری آشپزی -

    [​IMG]


    سوسیس بندری یک نوع غذای جنوبی هست.


    مواد لازم : برای 3 نفر


    سوسیس کوکتل
    500 گرم
    پیاز
    3 عدد متوسط
    سیب زمینی
    5 عدد متوسط
    نمک و فلفل و زردچوبه
    به مقدارلازم
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری



    طرز تهیه :



    سیب زمینی ها را در قابلمه ای میریزیم و مقداری آب رویشان ریخته,روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد.سیب زمینی های پخته شده, پیاز و سوسیس را متوسط خرد میکنیم(مانند آنچه در عکس ها مشاهده میکنید).

    تابه ای را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن توی آن میریزیم پیازها را درون تابه ریخته و کمی سرخ میکنیم و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم و بعد فلفل,نمک,سوسیس,رب گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه کرده و سرخ میکنیم.

    این غذا را با نان میل کنید.
  9. آفلاین

    M.K.H دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Jul 16, 2010
    ارسال ها:
    2,542
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    محل سکونت:
    IR-IRAN
    وب سایت:
    طرز تهیه ی خمیر پیتزا در منزل

    طرز تهیه ی خمیر پیتزا در منزل آشپزی -

    [​IMG]


    مواد لازم :


    آرد سفید
    3 و نیم لیوان
    روغن مایع
    1 استکان
    زرده ی تخم مرغ
    2 عدد
    شیر
    1 استکان
    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک به میزان لازم شکر 1 قاشق مربا خوری



    طرز تهیه :



    2 عدد زرده را در ظرفی ریخته و با یک قاشق چایخوری شکر و مقداری نمک مخلوط کنید، سپس شیر را اضافه کرده و همچنان به هم بزنید ، روغن را به این مواد اضافه کرده ، سپس آردها را که قبلا بیکینگ پودر در آنها ریخته و مخلوط کرده اید را کم کم به ظرف حاوی مواد بیفزایید و خوب مخلوط کرده و ورز دهید.خمیر آماده شده را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در ظرف در داری درون یخچال بگذارید و پس از این مدت آن را درون ظرف نچسبی که قبلا با روغن مایع کاملا چرب شده است پهن کرده و مواد پیتزای خود را روی آن بریزید که برای خوش طعم شدن پیتزای خود می توانید به مواد پیتزایتان علاوه بر آویشن، ازسبزیجات معطر دیگری مثل آلاله، مرزنگو، نعنا، مرزه و پونه استفاده کرده و طعم پیتزای خود را متفاوت کنید .
  10. آفلاین

    M.K.H دوست تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏Jul 16, 2010
    ارسال ها:
    2,542
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    محل سکونت:
    IR-IRAN
    وب سایت:
    طرز تهیه و دستور طبخ پیتزا پپرونی

    [​IMG]

    مواد لازم
    نان پيتزا ۱ عدد
    مايه ماكاروني ۴ قاشق غذاخوري
    پنير موزارلا خرد شده۲/۱ پيمانه
    كالباس پپروني (نوعي كالباس پرادويه ) ۶ورقه نازك
    پنير پارمزان (رنده شده ۱ (قاشق غذاخوري
    نعناي تازه ، فلفل دلمه ي سبز و زيتون بدون هسته
    (خرد شده) مقداري براي سطح پيتزا

    طرز تهيه
    خمير پيتزا را داخل ظرف مخصوص پيتزا قرار دهيد و روي تمام سطح خمير را با فاصله ۲سانت از دور
    تا دور خمير از اين مايه پر كنيد . سپس روي سطح آن را از پنير موزارلا پر كنيد . و روي آن پپروني ،
    فلفل سبز و زيتون را كه با هم مخلوط كرده ايد بريزيد .
    در پايان جعفري و پنير پارمزان را روي پيتزا پخش كنيد . پيتزا را براي ۴۵تا ۶۰ ثانيه در دماي بالاي
    مايكرو فر قرار دهيد تا اينكه پنيرها كاملاً آب شوند .
    اگر بخواهيد پيتزا را در فر بپزيد بايد آن را در دماي ۳۵۰درجه ي فارنهايت فر براي مدت ۵تا ۷دقيقه قرار دهيد .
    اين پيتزا براي مصرف يك نفر كافيست
موضوعات مشابه با: طرز تهيه
انجمن عنوان تاریخ
آشپزی طرز تهيه مرباي بادمجان ‏Jul 24, 2013
آشپزی طرز تهيه بستني باماست ‏Jul 24, 2013
آشپزی طرز تهيه خوراک قارچ با برنج ‏Feb 3, 2013
آشپزی طرز تهيه رنكينگ شكلاتي-دارچيني ‏Aug 29, 2012
آشپزی طرز تهيه سوپ زمستاني هندي ‏Jan 7, 2012
آشپزی !!!!!!!طرز تهيه ي انواع کيک و شيريني!!!!!!!! ‏Dec 16, 2011
آشپزی روش و طرز تهيه تخم مرغ ‏Dec 3, 2011
آشپزی طرز تهيه مــارمالاد پرتقال ‏Oct 9, 2011
آشپزی طرز تهيه كوفته قلقلي پنير مخفي ‏Aug 26, 2011