به "یک پارس" خوش آمدید.

کاربران تگ شده

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. #1
    OM!d.M آنلاین نیست.
    خبره

    مرا داد فرمود و خود داور است
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    محل سکونت
    MAKU FREE ZONE
    نوشته ها
    13,043
    موبایل
    66 دوچراغ
    پسند شده های دریافتی
    2550
    پسند شده های ارسالی
    4554
    نوشته های وبلاگ
    5

    آنتی ویروس شما سیستم عامل کامپیوتر شمامرورگر شما

    جنسیت شما ؟ حالت من

                         شهرت :11483


    ویترین مدال ها

    پیش فرض طرز تهیه خمیر عروسک سازی

    تبلیغات


    توی تایپیک "رو یخچالی های من" دوستان درخواست کرده بودن که طرز تهیه خمیر رو براشون بذارم. از دوستان به علت تاخیر زیاد عذرخواهی می کنم.
    مواد لازم:
    چسب چوب 1 پیمانه
    نشاسته ذرت 1 پیمانه
    کرم مرطوب کننده معمولی 1 قاشق غذا خوری
    مقداری گلیسیرین
    مقداری وازلین
    اول پیمانه ای (مثلا یک لیوان) را که میخواهیم چسب چوب را با آن پیمانه کنیم با گلیسیرین چرب می کنیم تا چسب چوب به آن نچسبد. (بار اول بهتر است با یک پیمانه کوچک مثل استکان کار کنید.)
    چسب چوب و نشاسته رو توی یه ظرف یک بار مصرف می ریزیم و به همراه کرم، با قاشق مخلوط می کنیم تا یک دست شود. (خمیر به دست آمده در این مرحله شل است.)
    حال کف یک ماهیتابه نسوز را با وازلین چرب می کنیم و خمیر به دست آمده را درون آن میریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم به صورتی که ضخامت آن حدود یک سانتیمتر شود سپس آن را روی شعله ملایم قرار می دهیم.
    پس از چند دقیقه (یکی - دو دقیقه) روی خمیر حباب های ریزی نمایان می شود. سعی می کنیم با قاشق و به کمک دست خمیر را وارونه کنیم . اگر خمیر هنوز از جایش بلند نمی شود کمی دیگر صبر کنید تا سفت تر شود. (موقع وارونه کردن خمیر، اگر مقداری از خمیر به ماهیتابه چسبیده باشد (ته دیگ) باید جدا شود. )
    سمت دوم را نیز به همین ترتیب می پزیم. (سمت دوم زودتر از سمت اول پخته می شود.)
    بعد از اینکه احساس کردید خمیر سفت شده و دیگر به دست نمی چسبد آن را از تابه بیرون می آوریم و کمی با دست ورز می دهیم ( در این مرحله دستتون ممکمه سرخ بشه) و درون یک پارچه تمیز که مطمئنیم رنگ پس نمی دهد قرار می دهیم تا کمی حرارتش گرفته شود. سپس یک کیسه فریزری را با وازلین چرب می کنیم و خمیر را در حالی که هنوز حرارت دارد درون یخچال می گذاریم.
    پس از 2 ساعت خمیر آماده است.
    فقط یک نکته دیگه مونده، اونم اینه که ماهیتابه ای رو که استفاده می کنید دیگر برای مصرف غذایی مناسب نیست و سعی کنید از ماهیتابه ای استفاده کنید که دیگر برای غذا درست کردن از اون استفاده نمی کنید.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

  2. کاربر روبرو از پست مفید OM!d.M سپاس کرده است .



 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربران خواننده این موضوع : 2

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

اکنون ساعت 06:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO