با سلام..
فکر کنم کم و بیش در جریان باشید که تارای عزیز به علت مشغله کاری ,فعلا صندلی داغ را ادامه نمیدن و با تصمیم مدیریت انجمن فعلا صندلی داغ را من ادامه میدهم.
در صورت تمایل به ثبت نام در این تاپیک یا به صورت خصوصی به من یا مدیرانی از جمله:
Ali
Mahdi
اطلاع بدید.
قبل ازتصمیم گیری لطفا کاملا قوانین را مطالعه کنید و در صورت دارا بودن تمام شرایط ثبت نام کنید.
قوانین برنامه صندلی داغ :
1. در طرح سوالات، قوانین انجمن میبایست به طور کامل رعایت شود. .
2. پاسخ دادن به همه سوالات مطرح شده ، برای مهمان برنامه اجباری نیست. .
3. تاپیک مربوط به هر مهمان به 3روزباز خواهد بود (مگر اینکه مسئله خاصی بوجود آید) و بنابراین کاربران عزیز می توانند در طي اين مدت ،سوالات خود را مطرح نمایند.
4. سوالاتی که مطرح می شوند نباید حرمت افراد و حریم خصوصی اشخاص را نقض نماید .
5. مهمان برنامه مختار است که هر گونه که دوست دارد (طنز ، کنایه و ... یا رک) به سوالات پاسخ دهد اما اگر جوابها حدالامکان با واقعیت هم خوانی داشته باشد بهتر است.
7. با توجه به محدود بودن زمان صندلی داغ هر کدام از مهمانان سوالات خود را پس از پاسخ به سئوالات قبلي از طرف مهمان ،مطرح نمایید تا مهمان برنامه بتواند بطور کامل به سوالات پاسخ دهد.
8. طرح سوالات سیاسی بطور کلی ممنوع است.
9. پست اول هر برنامه در اختیار مهمان صندلي داغ و
پست دوم نیز در اختیار مجری برنامه آن برنامه خواهد بود و کاربران میتوانند از پست بعد از مجری سوالات خود را شروع کنند
10. دوستان عزیز ، تا زمانی که مهمان برنامه به سوالات قبلی شما جواب نداده است ، لطفا پست جدیدی ارسال نفرمایید.
11. به دلیل صرفه جویی در وقت مهمان برنامه و همچنین کاربران عزیز و به منظور عدم افزایش بی رویه حجم تاپیک ها ، هر كاربر در هر پست خود نبايد كمتر از 5 و يا بيشتر از 10 سئوال را مطرح كند.
12-دوستان میتوانند در صورت تمایل از اسمایلی(شکلک)استفاده کنند.
13-زمان شرکت در صندلی داغ هر شرکت کننده درخصوصی کاربر مشورت میشود.
14-دوستانی که در چت فلش حضور خیلی فعالی دارند بعد ازتایید از طرف مدیریت و داشتن تمام شرایط علاوه بر فعالیتی بالای 8 ماه در روم نیز میتوانند شرکت کنند.
15-دوستانی که قبلا در صندلی داغ شرکت کردند در صورت تمایل برای شرکت دوباره استقبال میکنیم.
16-در اخر هر صندلی داغ علاوه بر عکسی که هر شرکت کننده در اخره پست باید بگذاره ، یک جمله روی کاغذ نوشته و عکس میگیرد و تقدیم میکند به کاربران 1 پارس.
پیشنهاد می کنم برای آشنایی بیشتر با نحوه ی برگزاری،برخی از صندلی داغ های قدیمی را هم مطالعه نمایید.
(صندلی داغ شماره یک (علی ))صندلی داغ با حضور علی
(صندلی داغ داغ (متــــــــ مهتی ))صندلی داغ با حضور مت مهتی
(خبر خبر برنامه صندلی داغ شماره 11با حضور MoHaMaD710)صندلی داغ با حضور MoHaMaD710
(صندلی داغ شماره 5 با حضور آنیتا @n!t@)صندلی داغ با آنیتا حضور @n!t@
صندلی داغ با حضور مملی (صندلی داغ با حضور mamali)
(صندلی داغ شماره 2 با حضور شفق)صندلی داغ با حضور شفق
(برنامه صندلی داغ شماره 13با حضور Mehdi Golden)برنامه صندلی داغ با حضور Mehdi Golden
جا داره از تارا گلی عزیز تشکر کنیم و امیدوارم هرچه زودتر به جمع ما برگردند
با تشکر