عالی
خوب
متوسط
باید بهتر بشود

شهرت :47
تبلیغات
شعر
با غمت ای آشنا هر شب هم آغوشم مکن.....هرچه می خواهی بکن اما فراموشم مکن
یک دنیا فدای هر چی مهربونه......یک دل فدای هرکی اینو میخونه
وقتی کسی به دل نشست نشستنش مقدس است...حتی اگرنخواهدت نفس کشیدنش بس است
هدفم بود که هرگز نشوم عاشق کس....گل رخسار تو دیدم هدفم باطل شد
آتش دوست اگر در دل ما خانه نداشت ..... عمر بی حاصل ما این همه افسانه نداشت
میشه تنهایی بازی کرد...میشه تنهایی سفر کرد...ولی خیلی سخته تنهایی رو تنهایی تحمل کرد
وفا باید وگرنه یار بسیار.......گلی خواهم وگر نه خار بسیار
گلی که در سایه اش بنشینم.....وگرنه سایه دیوار بسیار
زدم فریاد خدایا این چه رسمیست....رفیقان را جداکردن هنر نیست
رفیقان قلب انسانند خدایا......مگر بدون قلب می توان زیست
پیامک
از شیرجه شما به سمت گوشی سپاس گذاریم لطفا لبخند زده و به کار خود ادامه دهید
سنگی که طاقت زربه های تیشه را ندارد، تندیس زیبا نخواهد شد
از زخم تیشه ی روزگار خسته نشو، که وجودت شایسته بهترین تندیس هاست
یکی میپرسد اندوه تو چیست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کیست؟
برایش صادقانه می نویسم، برای آنکه باید باشد و نیست.
گاهی مثل باران باید بارید، زندگی بخشید، طراوت داد .
و
و رفت
همیشه ماندن دلیل عاشق بودن نیست..، خیلی ها رفتند تا ثابت کنند عاشقند
باران نباش تا با التماس به پنجره بکوبی تا نگاهت کنن..، ابر باش تا همه با التماس نگاهن کنند تا بباری
میدونی صفای پاک ما پا برهنه ها به چیه؟ به اینکه ما هیچ ریگی به کفشمون نیست
لطیفه
سه تا موش داشتن واسه هم خالی می بستن اولی گفت: مرگ موش تازگی مزه عرق میده! ، دومی گفت: من با تله موش ورزش می کنم! ناگهان تلفن همراه سومی زنگ خورد. بعدش پرسیدن کی بود؟ گفت: هیچی بچه هام بودم گربه آوردن برای ناهار بخوریم
اولین سوال امروزه در خواستگاری: ببخشین داماد خوشه چنده؟
توجه توجه خوشه شمارا خر خورد در سری جدید مجددا فرم خانوار را پر کنید.
قزنفر بعداز امتحان تو شهری گواهینامش میاد پیش دوستاش. میگن چطور بود؟ جواب میده خوب بود فقط افسره خیلی مذهبی بود به هر طرف که می پیچیدم می گفت یا حسین یا ابوالفضل!!!!
متشکرم از دیدنتون منتظر ادامه اش باشین و نظر بدین.

شعر
دوستی با هرکه کردم عاقبت قلبم شکست.....تکیه بر دیوار کردم خاک بر پشتم نشست
پیامک
بند شلوارتیم!! ..اگر ولمون کنی آبروتو می بریم.
دیشب دفترچه قصتم رو ورق می زدم، دیدم تمومی نداره، تا آخر عمر بدهکار مهربونیتم.8->
یک بار از کنار در یا عبور کردی، یک عمر امواجش برای بوسیدن جای پاهات میان و میرن.
لطیفه
به قزنفر میگن پاشد دیگه سحره! میگه: بزار بخوابم ،بگو فردا بهش زنگ می زنم.
دایناسوره به gf اش میگه: میای خونمون؟ دختره جواب میده : نه! دایناسوره می گه بیام خونتون؟ باز می گه نه! پسره جوش میاره میگه : خوب همین کارا رو کردین نسلمون منقرض شد.:D
ویرایش توسط aghanassir : 01-31-2010 در ساعت 07:20 PM

پیامک
مثل یه بچه گوریل که موز می دن دستش ذوق کردی! فکر کردی می خوام بگم دلم برات تنگ شده؟
نه جونم! از بی کاری گفتم یه sms بدم!
آروم زُل بزن به گوشیت...
خوب... فقط می خواستم بگم دیوونه ى همین نگاهتم!
از شنبه درون خود تلنبار شدیم / تاآخر پنجشنبه تکرار شدیم
خیر سرمان منتظر دیداریم / جمعه شد و لنگ ظهر بیدار شدیم!
از وزارت کشاورزی مزاحمتون می شم...
شما به عنوان بهترین چغندر سال انتخاب شدید!
فقط کسی معنی دلتنگی را می فهمد، که طعم وابستگی را چشیده باشد.
اگه کسی بهت گفت خوشگلی، اول یه لبخند ملایم بزن...
بعد با مشت بزن تو چونش تا دیگه مسخرت نکنه!
این اس ام اس رو فرستادم تا کارمندای مخابرات گشنه نمونن.
اگه یه پروانه نشست رو شونت، حتما بكشش... اون بی سلیقه همون بهتر كه بمیره!
تو سیب سرخ کدامین درخت پرتقالی که هر دانه انارت به سرخی گیلاس های درخت موز است ای گلابی من؟
دریاها نماد فروتنی هستند. در نهاد خود کوه های بلندتر از خشکی دارند، ولی هرگز آن را به رخ نمی کشند.
اگه عشقت کورم کنه مهم نیست، حس بودنت قشنگتر از دیدن دنیاست.
من درد تو را ز دست آسان ندهم
دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم
از دوست به یادگار دردی دارم
کان درد به صد هزار درمان ندهم
حدیث عشق من و تو،حدیث ابر بهاریست،تو از قبیله لبخند،من از قبیله اندوه.فضای فاصله صد آه،فضای فاصله صد کوه،تو از سپیده و نوری،من از شقایق گلگون.
بدون اراده متولد می شویم،با حیرت زندگی میکنیم و سپس با حسرت میمیریم،اما آنچه که هرگز فروغش رنگ فنا نمی پذیرد دوستی های پاک و بی آلایش است.تقدیم به بهترین.
اول از روی ادب ای گل خوشبو سلام
دوم از روی محبت به تو دارم پیام
بی تو ای دوست گذر از جهان زندان من است
تا تو هستی در برم زندان گلستان من است
امروز رفتم دکتر، گفت رگهای قلبت بسته شده...
شرمنده، دیگه راهی برای بیرون اومدنت نیست!
اندازه یه کامیون زنبور عسل دوست دارم، اگه جرات داری برو بشمار!

لطیفه
اصفهانیه به بچش میگه برو دو تا نون از خونه همسایه بگیر . بچه میره و برمیگرده میگه نون ندادند.باباهه میگه : چه همسایه خسیس هست برو از تو یخچال خودمون بیار@!!!!!!!
اصفهانیه میره مسابقه رالی شرکت میکنه ؛ وسط راه مسافر سوار میکنه!!!
اصفهانیه یه مگس می افته تو چایش مگس رو در میاره میگه :زود باش تف کن !!!!
می دونی یه اصفهانی رو چه جوری شکنجه می دن؟ می بندنش به تیر چراغ برق می گن کوچه بغلی شام می دن!!!!
یه اصفهانیه رو به جرم قتل زن و مادر زنش داشتن محاكمه میكردن!
قاضی بهش میگه: شما مظنون به قتل همسرتون توسط ضربات چكش هستید! یهو یكی از افراد بسیار عزیز و محترم جامعه از پشت دادگاه داد میزنه: ای كثافت بی شرف!
دوباره قاضی میگه: در ضمن شما مظنون به قتل مادر زن جانتان با ضربات چكش هم هستید!
دوباره اون فرد محترم میگه: ای بچه فلانه كثیف خارفلان مادربهمان!
قاضیه این دفعه دیگه عصبانی میشه و میگه: آقای فرد محترم جامعه، میدونم كه به خاطر این بی رحمی و جنایت چقدر از این آقا بدتون میاد، اما اگه یك بار دیگه از این حرفای ركیك بزنین ناچار میشم كه از دادگاه اخراجتون كنم!
فرد محترم میگه: مساله این نیست كه ازش بدم میاد، مشكل اینه كه من 15 ساله كه همسایهی اینام و در طی این 15 سال هر وقت خواستم ازش چكش قرض بگیرم گفته كه ما چكش نداری!!!!!!!!!!!
جشنواره فیلم اصفهان:1- یک تکه نان برای دو نفر2-تا حالا موز خوردی؟ 3-ده نفر زیر یک چتر 4- من جعفر 15 تومان دارم 5- دیشب پیتزا خوردم ایدا!!!!!!!!
یه دکتر اصفهانی زنش میمیره روی سنگ قبرش می نویسه : آرمگاه زری همسر دکتر ر حیمی مختصص زنان و زایمان، مطب: خیابان جلفا کوچه سوم پلاک 20 ساعات پذیرایی: 16 الی 21 .!!!!!!!!!

جملات ناب پیامکی
خرج كن ولی اصراف نكن.
عاشق شو ولی دیوانگی نكن.
اسوده باش ولی بیخیالی نكن.
حرف بزن ولی وراجی نكن.
دوستت دارم ..... ولی پورو نشو
سعی كن تنها باشی زیرا تنها بدنیا امدی
و تنها از دنیا خواهی رفت.بگذار عظمت عشق را
درك نكنی.زیرا انقدر عظیم است كه
تورا نابود خواهد كرد
چرخه روابط
مدیر به منشی میگه برای یه هفته باید بریم مسافرت کارهات رو روبراه کن
منشی زنگ میزنه به شوهرش میگه :
من باید با رئیسم برم سفر کاری, کارهات رو روبراه کن
شوهره زنگ میزنه به دوست دخترش و میگه :
زنم یه هفته میره ماموریت کارهات رو روبراه کن
دوست دخترش هم که تدریس خصوصی میکرده به شاگرد کوچولوش زنگ میزنه میگه :
من تمام هفته مشغولم نمیتونم بیام
پسره زنگ میزه به پدر بزرگش میگه :
معلمم یه هفته کامل نمیاد . بیا هر روز بزنیم بیرون و هوایی عوض کنیم
پدر بزرگ که اتفاقا همون مدیر شرکت هست به منشی زنگ میزنه میگه :
مسافرت رو لغو کن من با نوه ام سرم بنده
منشی زنگ میزنه به شوهرش و میگه :
ماموریت کنسل شد من دارم میام خونه
شوهر زنگ میزنه به دوست دخترش میگه :
زنم مسافرتش لغو شد نیا که متاسفانه نمیتونم ببینمت
دوست دختره زنگ میزنه به شاگردش میگه :
کارم عقب افتاد و این هفته بیکارم پس دارم میام که بریم سر درس و مشق
پسر زنگ میزنه به پدر بزرگش و میگه :
راحت باش برو مسافرت . معلمم برنامه اش عوض شد و میاد
مدیر هم دوباره گوشی رو ور میداره و زنگ میزنه به منشی و میگه :
برنامه عوض شد حاضر شو که بریم مسافرت

پیامک
دو نفر که همدیگر را خیلی دوست داشتند و یک لحظه نمی توانستند
از هم جدا باشند، با خواندن یک جمله معروف از هم جدا می شوند تا
یکدیگر رو امتحان کنند و هر کدام در انتظار دیگری همدیگر را نمی بینند.
چون هر دو به صورت اتفاقی و به جمله معروف ویلیام شکسپیر بر
می خورند: « عشقت را رها کن، اگر خودش برگشت، مال تو است و
اگر برنگشت از قبل هم مال تو نبوده »
رنگین كمان پاداش كسی است كه تا آخرین قطره زیر باران می ماند

لطیفه
عربه با دو تا خیار در دست میره توی یك بقالی، میگه:حاج آقا خیارشور داری؟ بقاله میگه: بله. عربه میگه: پس ولك بی زحمت این دوتا رو هم بشور!
__________________________________________________ ________
بابای غضنفر میمیره، مجلس ختمش رفیقای تركه همه میان بهش تسلیت میگن. تركه خیلی احساساتی میشه، میگه: به خدا خیلی زحمت كشیدین تشریف آوردین، شرمنده كردین... ایشالله ختم پدرتون جبران میكنم!
زنِ آپاندیسش رو عمل كرده بوده، بعد از عمل شوهرش میاد ملاقاتش. منتها زنه هنوز خوب بهوش نیومده بوده و داشته زیر لب هزیون میگفته: احمق...بیشعور...عوضی! یك دكتری داشته از اتاق رد میشده، میگه: خوب به سلامتی مثل اینكه خانمتون به هوش اومده و داره باهاتون حرف میزنه!
غضنفر خودشو میزنه به كوچة علی چپ، گم میشه!
تو یكی از دهات اردبیل ملت برای بار اول كیوی میبینن، میرن از ملای ده میپرسن این چیه؟ ملاهه یكم میره تو نخ كیویه، بعد میگه: ایلده تخم مرغیش، كه تخم مرغه! ولی من نمیفهمم چرا موكتش كردن؟!
از غضنفر میپرسن بنفش چه رنگیه؟ میگه: قرمز دیدی؟! آبیش!
غضنفرمیفته تو جوب،سند میگذاره میاد بیرون!
غضنفر داشته رادیو پیام گوش میداده،گزارشگره میگفته: راه بهارستان به امام حسین بستهاست، راه انقلاب هم به امام حسین بستهاست... غضنفرمیگه:باشه بابا بستس كه بستس، دیگه چرا هی به امام حسین قسم میخوری؟!
غضنفر یه تیكه یَخو گرفته بوده بالا، داشته خیلی متفكرانه بهش نگاه میكرده. رفیقش ازش میپرسه: چیرو نگاه میكنی؟ غضنفر میگه: ایلده ازش آب میچیكه ولی معلوم نیست كجاش سوراخه!
غضنفر توی اتوبوسِ تهران-خرمآباد نشسته بوده، میره به راننده میگه: آقای راننده واسه كی داری رانندگی میكنی؟! اینا همه خوابن!
به غضنفرمیگن چرا ترك شدی؟!میگه: ایلده جوون بودیم، ایمكانات كم بود، پیش اومد دیگه!میپرسن: پس چرا لر نشدی؟ میگه: نه بابا، دیگه اونقدرها هم ایمكانات كم نبود!
از یه نفر میپرسن كدوم اختراع برای جبران اشتباهات بشر ساخته شده؟میگه:محضر طلاق!!
غضنفر با زنش رفته بوده سینما، تو فیلم یهو یه گاوه شروع میكنه دویدن طرف تماشاچیا. غضنفر یهو میپره زیر صندلی، زنش میگه: بابا خجالت بكش! این فیلمه. غضنفرمیگه: زن! من و تو میدونیم فیلمه، گاوه كه نمیدونه!
غضنفر میخواسته گردو بشكنه، گردو رو میگذاره زیر پاش، با آجر میزنه تو سرش!
غضنفرمیره آمریكا پیش رفیقش. از قضا همون موقع كنسرت ابی بوده، رفیقش میگه پاشو بریم یك حالی بكنیم. جلو در سالن، یك بابایی واستادهبوده سی دیمیفروخته، هی داد میزده: سیدی ابی، سیدیابی. غضنفر یك نگاهی به یارو میكنه، به رفیقش میگه: ببین توروخدا مردم چه خنگن! این یارو این همه سال تو آمریكا بوده،هنوز اِی بی سی دی رو یاد نگرفته!
غضنفر میره بقالی،میبینه رو دیوار بزرگ نوشتن: علی با ماست! حسن با ماست! حسین با ماست! میگه: ببخشید اقا، شما ماست خالی ندارید؟!

پیامک
ـ در تمام مدتی که زنده بودم چند بار برای تشخیص هویت به پزشک قانونی مراجعه کردم اما هیچوقت صاحب جسدم پیدا نشد ... من کي هستم ؟
ــ سرنوشت ، ننوشت ... گر نوشت ، بد نوشت ... اما باور کن : سرنوشت را نميتوان از سر نوشت .
ــ علم اثبات کرده که شکر در آب حل می شود . پس سعی کن هیچ وقت زیر بارون نری . چون شیرین ترین دوستمو از دست میدم .
ــ خدا نکنه ببينم اون روز رو که رفتي . نياد يه روز بهم بگي خودت نخواستي . ميدوني که ميخوام با تو باشم . هميشه بگم ميخوام باهام باشي بگي نميشه. ميدوني که يه عمريه عاشقت هستم دل و همه وجودمو به دل تو بستم .اگه بخواي برات دنيا رو ميارم دل و هستي خودم را جلو پاهات ميذارم. من که عشقمو عمرمو جونمو واسه تو گذاشتم دارمو ندارمو بودمو نبودمو به پاي تو باختمو .
ــ اشتياق اولين دانه برف ؛ به تحمل آخرين برگ پاييز؛ به گرماي تن خورشيد و به زيبايي آسمان شب قسم مي خورم سر كاري .
ــ از جلوی گل فروشی رد می شدم ، دیدم قشنگترین گلش نیست . پس تو کجائی ؟
ــ دل به تو دادم که به من قلوه دهی ، نه که به من ساندویچ دلمه دهی . دل به تو دادم که برام ناز کنی ، نه برای من جیگرکی باز کنی .
ــ برای عشق تو در قلبم سه کوه ساختم : اولی کوه وفا دومی کوه صداقت و سومی ..... کوهی که هر وقت به به من گفتی دوستت ندارم ، از اون بالا بندازمت پائین .
ــ همین الان از آسمون با من تماس گرفتند و گفتند که زیبا ترین و قشنگترین فرشتشونو گم کردند . نترس من تو رو لو ندادم .
ــ عشق در دریا غرق شدن و دوست داشتن در دریا شنا کردن است .
ــ میون عاشق و معشوق فرق بسیار است چو یار ناز نماید شما نیاز کنید .
ــ اگه کسی برات روزی 1 آف گذاشت ، یعنی به یادته .... اگه 2 تا گذاشت ، یعنی دوستت داره .... اگه 3 تا گذاشت ، یعنی عاشقته .... اگه 4 تا گذاشت ، بدون دیگه کرم داره .
ــ همیشه میگفتی تا آخر دنیا دوستت دارم . حالا می فهمم که چرا میگن دنیا 2 روزه .
ــ چه قدر سخته تو چشای کسی نگاه کنی که تمام مهرت رو ازت دزدیده و به جاش یه زخم همیشگی به قلب تو هدیه داده و به جای این که لبریز از کینه و نفرت شی ، حس کنی که هنوز دوسش داری . چه قدر سخته دلت بخواد سرت رو باز به دیواری تکیه بدی که یه بار زیر آواره غرورش همه وجودت له شده . چه قدر سخته تو خیالت ساعتها باهاش حرف بزنی اما وقتی دیدیش هیچ چیز جز سلام نتونی بگی . چه قدر سخته گل آرزوهاتو، توی باغ دیگه ای ببینی و هزار بار تو خودت بشکنی و آروم زیر لبت بگی : گل من باغچه نو مبارک .....
ــ خواستم با تو باشم نخواستي . خواستم مونس و يارت باشم نخواستي . خواستم در زندگي هم قدمت باشم نخواستي . خواستم براي هميشه در کنارت بمانم نخواستي . خواستم هم گام و هم نفس روزهاي تنهايي ات باشم نخواستي . خواستم پذيراي نگاه مهربانت باشم نخواستي . خواستم قلبم را به يادگار تقديمت کنم باز هم نخواستي . نخواستي ... هيچ کدام را نخواستي ... نخواستي .
ــ عشق و سرما خوردگی را نمی توان پنهان داشت .
ــ الو ..... الو برج مراقبت ، اعلام وضعیت اضطراری . اگه قلبتون جا داره اجازهء فرود میخوام !!! جا هست ؟
ــ دنيا سه ركن دارد : 1- هيچ وقت عاشق نشو 2- اگه عاشق شدي براي معشوقت بمير 3- اگه مردي خاك تو سر بي جنبه ات كنن .
ــ اگه يه روز بفهمي که عاشق کسي بودي که معني عشق نميدونه ، اگه يه روز بفهمي که چشم به راه کسي بودي که حتي يه لحظه هم حاظر نيست منتظرت بمونه ، اگه يه روز بفهمي دلت واسه کسي تپيده که حتي يه ذره جا تو دلش واست نذاشته همه اين ديوونه بازي ها ... همه اون دوست داشتن ها ... همه اون تپيدن ها ... همه اون عشق بازي ها ... همه اون منتظرموندن ها واسه کسي بوده که هيچ احساسي به تو نداشته ... اون وقت دنيا رو سرت خراب ميشه ... زندگي برات مفهومي نداره ... تموم زندگيت ميشه به اجبار نفس کشيدن و ادا .
ــ زمان ! به من آموخت که دست دادن معني رفاقت نيست .... بوسيدن قول ماندن نيست ..... و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست .
ــ هميشه به ياد داشته باش در ارتفاعي خاص از زمين ديگر ابري وجود ندارد اگر آسمان زندگيت ابري ست به اين دليل است که روحت به اندازه کافي اوج نگرفته است .
ــ هر لحظه نگاهت به اندازه یک گنج می ارزد" بله " من به شما خیلی بدهکارم زندانی ام کنید . فقط لطفا اجازه دهید زندانم را خودم انتخاب کنم جایی در گوشه قلب دریایی شما ..... و یک خواهش دیگر " من را به حبس ابد محکوم کنید و آنقدر بی رحم باشید که هرگز عفو نشوم .
ــ در شهر عشق قدم می زدم گذرم افتاد به قبرستان عاشقان خیلی تعجب کردم تا چشم کار می کرد قبر بود . پیش خودم گفتم یعنی این قدر قلب شکسته وجود داره ؟! یک دفعه متوجه قلبی شدم که تازه خاک شده بود جلو رفتم برگهای روی قبر را کنار زدم که براش دعا کنم وای چه می دیدم ! باورم نمیشه اون قلب همون کسی که چند سال پیش دل منو شکسته بود .
ــ اي دوست من ، من آن نيستم که مي نمايم . نمود پيراهني که به تن دارم - پيراهني بافته ز جان که مرا از پرسش هاي تو و تو را از فراموشي من در امان ميدارد آن « من » ي که در من است، اي دوست ، در خانه خاموشي ساکن است و تا ابد همان جا مي ماند ، نا شناس و در نيافتني من نمي خواهم هر چه مي گويم باور کني و هر چه مي کنم بپذيري - زيرا سخنان من چيزي جز صداي انديشه هاي تو و کارهاي من چيزي جز عمل آرزوهاي تو نيستند .

لطیفه
ـ سخنان علی دائی بعد از world cup 2006 : اگـل خـُـلــشــیــد لا دَل دست ِ لاست ِ من و ماه لا در دست ِ چپ من قـلـال بدید که از شِـلـکـت در world cup 2010 صلـف نضل کنم هـلگـز نخواهم پــذیـلــفــت . (اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم قرار بدید از شرکت در ورلدکاپ 210 صرف نظر کنم هرگز نخواهم پذیرفت)
ــ به ترکه میگن با ماتیز جمله بساز . میگه میشه انگلیسی بگم ؟ میگن دمت گرم بابا ، بگو ! میگه : Matiz Your Name ???
ــ به اندازهء 2 تا چشمام می خواهمت . ارادتمند شما موش کور .
ــ رشتیه با رتیهء 50000 پزشکی قبول میشه ، تحقیق میکنن ، می بینند که فرزند 4 تا شهیده .
ــ سالروز تولد یگانه منجی عالم مستی ، اختر تابناک عیش و نوش ، عشق و حال ....... ذکریای رازی بر همهء الکل دوستان 43% مبارک باد .
ــ ترکه میره دستشوئی ، مگسها اذیتش میکنن . عصبانی میشه و فریاد میزنه ، شلوغ نکنید . واسه بابام که نمیرینم ، واسه شما میرینم .
ــ 666 سه تا 6 داره ، بچه که از خواب پا میشه جیش داره ، حاجی که از مکه بیاد ریش داره ، زنبور که رو گل میشینه نیش داره ، خونه که اجاره کنی پیش داره ، شطرنج اگه بازی کنی کیش داره ، همسایه مون رو پشت بوم دیش داره ، massage بازی آخر ماه فیش داره .
ــ یه ادمخوار میره تبریز از گشنگی میمیره .
ــ چشمات مثل دریا میمونه .می ذاری جورابمو توش بشورم؟
ــ رشتیه دعا می کنه که حق به حق دار برسه ..... صبح که از خواب پا می شه می بینه که هیچ کدوم از بچه هاش نیستن .
ویرایش توسط aghanassir : 02-26-2010 در ساعت 07:05 PM

تبلیغات
[size="2"]لطیفه
غضتفر رو میخواستن رئیس سازمان حفاظت اطلاعات کنند.خلاصه بهش یه سری از اسرار مهم مملکت رو میگن تا ببینن چقدر میتونه بروز نده.: تهدیدش میکنن حرف نمیزنه-کتکش میزنن باز هم حرف نمیزنه- زن و بچش رو شکنجه می کنن بازم هیچی نمی گه...دیگه می بینن که خیلی کارش درسته-واسه اطمینان یه ماه هم میندازنش تو انفرادی و رفتارش رو زیر نظر می گیرن تا ببینن اگر باز هم دوام آورد رئیسش کنند.... تو انفرادی می بینن که هی میزنه تو سر خودش و میگه: من احمق چرا هیچی یادم نمیاد-اه
__________________________________________________ _____________ترکه زنگ می زنه به نامزدش می گه خونمون خالیه پاشو بیا اینجا می خوام........ دختره می گه دروغ می گی می خوای منو پرزنت کنی واسه گلدکوئست
ویرایش توسط aghanassir : 05-10-2010 در ساعت 12:33 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)