شهرت :92
به نام خدا
مدتی است که کاربران در ساختن اکانت gmail با مشکلات فراوانی روبرو می شوند . و معمولا نمی توانند اکانت جدید ثبت کنند .
کمپانی گوگل به تازگی دست به اقدامی پیچیده برای جلوگیری از هک امنیت و ثبت چند اکانت توسط یک کاربر زده است .
بدین شرح که :
افراد باید شماره موبایل خود را برای دریافت کد فعال سازی ایمیل وارد کنند تا کد فعال سازی برایشان ارسال شود . و با وارد کردن آن اکانت کاربر فعال شود .
در حال حاظرسامانه دریافت پیامک های آمریکا(گوگل) با محدودیت و تحریم روبروست ، به همین دلیل کمپانی گوگل چاره ای برای ما ایرانی ها اندیشیده است .
شما شماره ی خود را وارد می کنید به صورت *********9 به طوری که مجموع ارقام 10 شود . در واقع 0 و 0098 را وارد نکنید .
سپس بعد از چند لحظه از شماره ای مطلق به آمریکا با شما تماس گرفته می شود و اپراتور کد فعال سازی را برای شما به انگلیسی می خواند و تکرار می کند .
این اقدامات و تماس دریافت شده رایگان است و هیچ هزینه ای برای شما ندارد .
باسپاس

شهرت :9909
تشکر از پست مفیدتون

شهرت :6328
Dark Knight (12-27-2010), roya81 (11-21-2010), مرجانه (11-21-2010)

شهرت :7564
مرسی امیرجان از تایپیک خوبت
اتفاقا من همین دیروز میخواستم یه جیمیل درست کنم ولی نشد و از من موبایل خواست منم همینکارو کردم شماره موبایلمو یادداشت کردم ولی هیچ پیغامی برای من نیومد و الانم نمیدونم چکار کنم
مرجانه (11-21-2010)

پیغامی براتون ارسال نمیشه . یعنی گوگل هنوز نتونسته با مخابرات ایران قرار داد ببنده . اما اگر کشورتون رو ایران قرار بدید و شمارتون رو مثله09383139509 وارد کنید . بعد از اوکی کردن ، سرویسی گویا با شما تماس میگیره و کد فعالسازی رو براتون میخونه . البته به انگلیسی . اگر بعد از اوکی کردن شماره موبایلتون تماسی با شما گرفته نشد . دوباره به صفحه ی وارد کردن شماره موبایل برگردید و شمارتون رو وارد کنید و اوکی رو بزنید .

شهرت :6328

شهرت :2024
دوست عزیز در حال حاضر برای ساختن gmail نیاز به این کارها نیست .
شما فقط لازمه کد امنیتی تصویر رو که توی همون فرم ثبت نام هست رو وارد کنید .
+ قوانین و مقررات
+ قوانین چت باکس
+ آپلود سنتر یک پارس
+ کد فال حافظ برای سایتها و وبلاگها
+ کد چت فلش برای سایتها و وبلاگها
+ چارت مدیریتی "یک پارس"
«ای مردان ما باید همه با هم بهترین مربی و آموزگاری را که می توان یافت اول برای خودمان پیدا کنیم چون خودمان از هرکس بیشتر بدان نیازمندیم.» (از سخنان سقراط در کتاب «لاخس» به قلم افلاطون)

تایید نشد .
دوست گلم ، این تایپیک بیهوده بثبت نرسیده . همواره گوگل این امکان را افزون کرده ، البته چند هفته ای بعد از اجرای این طرح آن را لغو کرد تا سرویس voip خود را تغویت کنه .
هم اکنون این سرویس فعاله . البته ، مشکلاتی داره ، درواقع حفره امنیتی . مثلا اگر افراد چندین بار شماره خود را وارد کنند به طوری که تماسی با آنها گرفته نشود در صورتی که به صفحه قبل بازگردند کافیست فقط کد امنیتی را برای فعال شد اکانت به طور صحیح وارد کنند تا اکانت آنها فعال شود .
Dark Knight (12-27-2010), Erfan (01-09-2011)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)