به "یک پارس" خوش آمدید.

کاربران تگ شده

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
Like Tree1پسند شده
  • 1 Post By K@MR@N

موضوع: میوه های بهاری ناقل انواع میکروب

  1. #1
    K@MR@N آنلاین نیست.
    حرفه ای

    تنهام مث ماهی توی تُنــــــگ
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    مشـــهد
    تحصیلات
    فوق لیسانس بزرگترین دانشگاه کل ایران ( خیابون )
    سن
    25
    نوشته ها
    5,482
    موبایل
    iphone 5s
    پسند شده های دریافتی
    17629
    پسند شده های ارسالی
    11013
    نوشته های وبلاگ
    7

    آنتی ویروس شما سیستم عامل کامپیوتر شمامرورگر شما

    جنسیت شما ؟ حالت من

                         شهرت :36477


    ویترین مدال ها

    گل میوه های بهاری ناقل انواع میکروب

    تبلیغات


    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    م‍یوه‌های بهاری را با دقت مصرف كنید
    دكتر كیمیاگر :
    یك متخصص تغذیه گفت:«میوه‌های بهاری در صورت شستشوی نامناسب ناقل انواع میكروبها و بیماری‌ها است.»
    دكتر مسعود كیمیاگر در كفتگو با خبرنگار سامانه خبری«سلامت نیوز»اظهار داشت:«میوه‌های بهاری آلوده به انواع میكروب‌ها و سموم هستند در صورت شستشوی نا مناسب ناقل بیماری های مختلف می‌باشند.»


    وی افزود:«سموم به بكار برده شده برای میوه‌ها معمولاً فسفره و كلره هستند و دیر یا زود قابل تجزیه شدن هستند.»
    این متخصص تغذیه تصریح كرد:«متأسفانه بعضی كشاورزان فاصله میان سم‌پاشی و برداشت محصول را رعایت نكرده و میوه‌‌ها را قبل از تجزیه سم به بازار عرضه می‌كنند.»
    كیمیاگر گفت:«در صورتیكه سموم كم و تجزیه نشده باشند خوردن میوه نشسته با حالت تهوع و دل پیچه همراه است ولی تكراردر خوردن می تواند به اسهال و استراغ شدید منجر شود.»
    وی ادامه داد:«زمان برداشت میوه‌های بهاری نظیر گوجه سبز و چغاله بادام كوتاه است وبه منظور تجزیه سموم، سم‌پاشی باید 6 الی 7 هفته قبل از برداشت صورت گیرد.»
    این متخصص تغذیه اظهار داشت:«به همین دلیل گوجه سبز و چغاله قبل از مصرف باید به دقت شسته و سموم باقی مانده روی آنها پاك شود.»
    كیمیاگر تصریح كرد:«در این رابطه باید هماهنگی های گوناگونی در وزارت كشاورزی صورت گیرد تا نوع سموم میو‌های بهاری تغییر و فواصل سم پاشی با نظم بیشتری انجام شود.»
    وی بیان داشت:«دسته دیگر آلودگی های میوه‌های بهاری میكروبی است و از طریق تماس با خاك و فضولات پرندگان منتقل می‌شوند.
    این متخصص تغذیه افزود:«آلودگی های میكروبی در صورت بلعیده شدن در داخل دستگاه گوارش تكثیر یافته و فرد مبتلا به اسهال و استفراغ شدید می‌شود.»
    سلامت نيوز
    *"shima"* پسند کردها .
    من جنســــم خرابه ، انگار ساقیم بد بود

  2. کاربر روبرو از پست مفید K@MR@N سپاس کرده است .



 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربران خواننده این موضوع : 2

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

اکنون ساعت 01:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO