!!AMIN!! (02-04-2012), * reza.ahvaz.24 * (02-04-2012), Sh!vA (02-04-2012)

شهرت :18178
تبلیغات
یک نکته خوب که توی مربیگریش هست بازیکن سالاری موقوف..
به هیچ بازیکنی اجازه نمیده دخالت کنه...یک دلیل همده اختلاف خودش و مرحوم حجازی هم همین بود...حجازی که میگفتند در ساختار استقلال دست داره و مربیانی که در تیم میومدن مثل زرینچه و مرفاوی حجازی به اونا کمک میکرد..قلعه نوعی اجازه نمیداد کسی تو کارش دخالت کنه...
من درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمیدوند.
!!AMIN!! (02-04-2012), * reza.ahvaz.24 * (02-04-2012), Sh!vA (02-04-2012)

من درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمیدوند.
!!AMIN!! (02-04-2012), * reza.ahvaz.24 * (02-04-2012)

شهرت :4159
! JUSTICE ! (02-04-2012), !!I.H.Y!! (02-04-2012), * reza.ahvaz.24 * (02-04-2012)

علی دایی هم مدعی هست بازیشون باید تکرار بشه چون زمانی از بازی به اشتباه داور بازیکن اخراجی در زمین بوده و داور نمیدونسته.
بازی تکراری برای دومین بار در تاریخ لیگ ایران
بعد از بازی تکراری فولاد و سپاسی در لیگ 77، بازی ذوب آهن و مس دومین بازی تکراری در تاریخ لیگ ایران محسوب می شود.
سایت گل- فدراسیون فوتبال امروز طی حکمی رای به تکرار بازی ذوب اهن و مس از هفته نوزدهم لیگ برتر داد که علت این امر نقض قوانین داوری در این بازی بوده که طی دو هفته اخیر نقل محافل فوتبالی بوده است. این برای دومین بار است که یک بازی پایان یافته در تاریخ لیگ قرار است تکرار شود. در لیگ 77 آزادگان، بازی تیم های فولاد خوزستان و سپاسی شیراز نیز تکرار شد. در آن بازی فولاد در اهواز موفق به شکست سپاسی شد، اما با اعتراض مسولان این باشگاه مشخص شد که کوروش بختیاری زاده بازیکن تیم فولاد دو اخطاره بوده و در این مورد مسولان برگزاری مسابقات کوتاهی کرده بودند که آمار دقیق اخطارهای این بازیکن را ثبت نکرده و به باشگاه فولاد اعلام نکرده بودند.
بازی تکراری روز 23 اردیبهشت ماه در ورزشگاه آزادی برگزار شد و فولاد از حق میزبانی مجدد نیز محروم شد! اما نتیجه بازی جالب بود و به تساوی بدون گل انجامید در حالی که فولاد بازی اول را برده بود و بدین ترتیب 2 امتیاز از دست داد! البته در آن زمان منصور پورحیدری سرمربی تیم ملی همزمان هدایت تیم سپاسی را نیز عهده دار بود و شائبه حمایت فدراسیون از باشگاه سپاسی نیز مطرح شد که تیم سپاسی در آن زمان موقعیت خوبی در لیگ نداشت و در خطر سقوط بود. البته سپاسی یک امتیاز نیز بیشتر از حد مورد نیاز برای ماندن در لیگ بدست آورد تا سقوط نکردن آنها در فصل 77 بی حرف و حدیث باشد.
این خبر قدیمیه
!!AMIN!! (02-04-2012)

شهرت :2190
10 10 3
tishan (02-04-2012)

شهرت :2190
تبلیغات
تکراریه ولی باز میگم:
به زنبوره میگن میتونی دقیقه اخر 3تا گل بخوری میگه نه مگه من استقلالیم![]()
tishan (02-04-2012)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)