شهرت :3110

شهرت :10
همه که سالار رو دوست دارن ما هم همین طور![]()

شهرت :20067
سبک های متال، راک، جاز، بلوز و این دسته بیشتر متعلق به غربی هاست.
معمولا هر سبک از این ها سازهای مشخصی داره و در رابطه با آهنگ سازیشون پایه هاش متفاوت هست.
و چون در ایران از اوایل زیاد به این سبک ها توجه نشده، پس حالا هم که عده ای در این سبک کار می کنن( از ایرانی ها) زیاد استقبال نمی شه،
فقط و فقط چند نفر و چند گروه خاص کمی مطرح شدن.
و اما پاپ چون در ایران بیشتر هست
و هم اینکه سازهایی رو که تحت پوشش قرار می ده این سبک موسیقی تنوعش میشه گفت بیشتره
سنتی شاد و غمگین نداره؟کسی که سنتی گوش کنه هیچوقت چنین چیزی نمی گه
به فرض تعدادی از آوازهای استاد شجریان رو گوش بدید تفاوت رو به خوبی در شاد و غمگین احساس می کنید
یا همین طور از همایون شجریان، آلبوم شب جدایی رو گوش بدید(این غمگین هست) و آلبوم شوق دوست رو هم گوش بدید(این شاد هست) و بعد تفاوت را احساس کنید
![]()
بخواب دوست من ...
بخواب و ببین که رؤیــا حقیقت من است ...

شهرت :20067
من خودم بیشتر پاپ گوش میدم
گاهی سنتی، راک، رپ، متال یا ...
سبک پاپ داریوش، فریدون فروغی، شادمهر، ... رو بیشتر می پسندم
سبک سنتی هم استاد شجریان، همایون شجریان، سینا سرلک، ..
سبک رپ شاهین نجفی
و خواننده های غربی هم امیلی و گروه لینکین پارک و نیروانا گوش می دم
![]()
بخواب دوست من ...
بخواب و ببین که رؤیــا حقیقت من است ...

شهرت :3955
من کلا آهنگی رو گوش میکنم که به دلم بشینه سبکش برام مهم نیس.
بیشتر اینا رو گوش میکنم :داریوش ، ابی ، فرهاد، فریدون فروغی، قمیشی ، هیچکس(هرازگاهی) مازیار فلاحی، ریحانا و سلنا گومز
رپ : Only ~~~> TiK TaaK
چه بی منطق به چشمات می شه عادت کرد
توی دستای تو باید به سیگارم حسادت کرد !!

شهرت :27277
فقط پاپ ... هیچی پاپ نمیشه... پاپ رو عشق است![]()
*®
................
.

شهرت :1513
rap pap sonnati
سکوت سرشار از ناگفته هاست....

شهرت :2413
رپ
پاپ
دل است دیگر
یا شور میزند،یا تنگ میشود،یا میشکند...
آخر هم مهر سنگ بودن میخورد روی پیشانیش....

شهرت :15852
من به همه ی سبکهای موسیقی گوش میدم و علاقه دارم
موسیقی سنتی و اصیل ایرانی ( استاد شجریان ، شهرام ناظری ، بنان ، بدیع زاده ، گلپا و ...)
موسیقی پاپ ( سیاوش قمیشی و محسن چاووشی ، احسان خواجه امیری زیبا میخونه ، داریوش و فرامرز اصلانی و ...)
کلاسیک استاد محمد نوری ( ما برای آنکه ایران خانه ی خوبان شود خون دلها خورده ایم )
موسیقی محلی »» کردی : استاد سید علی اصغر کردستانی ، استاد حسن زیرک ، استاد محمد ماملی ، استاد طاهر توفیق ، استاد علی مردان ، استاد عزیز شاهرخ و استاد ناصر رزازی و ...)
( ترکی ، بلوچی و گیلکی )
موسیقی ترکمنی با تنبور رو خیلی دوست دارم به ویژه استاد مختوم علی قارلی که چند سالی میشه توسط یکی از دوستان باهاش آشنا شدم!
همه جور موسیقی رو گوش میدم![]()
قلم و دستانتان بشکند برای آن قانون تصویب کردنتان
.....تکبیر.....

شهرت :18204
تبلیغات
موسیقی ایران تمامش غم و ماتم است ... دستگاههای موسیقی که امروز موجود است همه غمناک است حتی شور
شور هم که مثلا شادترین دستگاه موسیقی ماست آخرش یک حزن خاصی دارد .... همین موسیقی غمناک هم حرام بود !!!
بالا رفتن سن یک کشش خاصی به این سبک موسیقی میدهد که امروز با نام استاد محمدرضا شجریان شناخته میشود
من تا 27و28 سالگی هم علاقه ای به شنیدن موسیقی سنتی نداشتم اما الان بیشتر موسیقی سنتی را گوش میکنم
شجریان ، شهرام ناظری ، عبدالوهاب شهیدی ، مرضیه ، پریسا زیاد گوش میدهم
من هر ترانه ای را گوش میکردم اما چند خواننده هستند که برایم صدایشان تکراری نشده است و هنوز هم ترانه هایشان را گوش میدهم
داریوش ، گوگوش ، ستار
... من شخصا علاقه ای به موزیک لایت ندارم ، صدای خواننده برایم مهمتر است چون
موسیقی قوی و محکمی نداریم ... وقتی با موسیقی ترکیه یا مصر مقایسه کنیم کاملا متوجه سطح پایینتر موسیقی خودمان میشویم ...
ابراهیم تاتلیس وقتی کنسرت داشت صد نوازنده هم بیشتر پشت سرش با قدرت مینواختند اما در کنار شجریان سه نفر یا به ندرت چهار نفر
ساز میزنند ... یکبار به شجریان گفتند استاد شما چرا مثل ترکها یا اعراب کنسرتهای بزرگ و مجلل برگزار نمیکنید جواب داده بود که
شما ده نفر مثل لطفی بیاورید من هم کنسرت بزرگ اجرا میکنم ... نوازنده کم داریم ، در کارهای جمعی همیشه دچار مشکل میشویم
با مخالفتهای سنگینی مواجه بوده است موسیقی در ایران ر این هزارو چهارصد سال ...
یک سبک موسیقی هست که به کوچه باغی یا بیات تهران معروفست
من اینرا هم دوست دارم
بدیع زاده ، دلکش ، پوران ، ایرج ، گلپا ، احمد آزاد
اولین بار که ذکاالملک فروغی صدای بدیع زاده را شنید از او خواست تا این طرز خواندن ادامه دهد
«اين هم طرز مطلوبي است از خواندن ... ولي نكته يي را بايد تذكر بدهم و آن اين است كه اولا اين رقم آواز را با شعر سعدي و حافظ و اين قبيل گويندگان نبايد خواند. بلكه جايز است بگويم آواز خسته دلان به علاوه با اشعاري كه حالت دروني آنها را نشان مي دهد، بايد خواند.
مثل مخمسات و مسمطات وحشي يا بهتر يگويم «شاهد كفاش خراساني » كه شاعري است سوخته دل و اشعاري به نام دعاي عاشق و نفرين عاشق دارد.
اگر بتوانيد در كتابفروشي هاي جنوب شهر يا آنها كه كنار خيابان ها مقداري كتاب جمع مي كنند و مي فروشند، پيدا كنيد، آنها براي اين قبيل آوازها بسيار مناسب است و ؤانيا بايد گفت اين رقم آواز يكي از آوازهاي سنتي قديم است و نبايد گفت آواز باباشمل ، بلكه اين آواز همان آوازهاي قديم كه به نام بيات معروف است مثل بيات اصفهان ، بيات ترك ، بيات كرد و بيات هاي ديگر.
بايد گفت «بيات ري » كه در واقع مي رساند اهل ري در قديم ، در كوچه و بازار، اين رقم آواز مي خواندند يا لااقل بگوييد «بيات تهران ».
چه خبر از اون آدمای بی نشون
که نیمه شبها واسه دلشون
توی کوچه های شهر میخوندن
رعنا چه بلایی ...
کوچه بازاری هم دوست دارم ... عباس خان قادری ، جواد یساری ، داود مقامی ، گیتا ....
فــریــدون فــرخ فــرشـتـه نبود
به عـود و به عنبر سرشته نبود
به داد و دهش یافت این نیکویی
تو داد ودهش کن ، فریدون تویی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)