!! ashk@n !! (01-28-2012), anoosh (01-28-2012), Mehrdad M (02-22-2012), S@M@N (01-29-2012)

شهرت :18060
تبلیغات
از یه طرف هم کپی کردن به ضرر این کمپانی هایی بازیساز است در ایران یه مدت هم میخواستن بازی ها کپی رو از گیم نت ها جمع اوری کند خدارو شکر این قانون هم مثل باقی اجرا نشد
هرسه ماه مایکروسافت یه اپدیت میده اون هایی که از کپی استفاده می کنند دستگاهشون بن میشه من تا حالا چندبار به همین شکل بن شدم![]()
من رفتنیم و رفتن رسمم تو میمونی اما با حسرت نگاه!
!! ashk@n !! (01-28-2012), anoosh (01-28-2012), Mehrdad M (02-22-2012), S@M@N (01-29-2012)

شهرت :18204
!! ashk@n !! (01-28-2012), Mehrdad M (02-22-2012), S@M@N (01-29-2012), گیمر (01-28-2012)

شهرت :8960

شهرت :18060
تبلیغات
آموزش برداشتن قفل هارد دیسک، هنگامیکه کنسول بن شده است (آپدیت)
توجه کنید که با بیرون آمدن دشبورد نگارش 9199 دیگر احتیاجی به انجام این آموزش نیست. خیلی راحت دشبورد را از سایت رسمی مایکروسافت دانلود و نصب کنید تا قفل هارددیسک شما برداشته شود.
اگر نگارش دشبورد شما کمتر از 8955 است، میتوانید به انجام روش JTAG هم فکر کنید که امکانات بسیار زیادی را برای کنسول شما به همراه می آورد.
================================================== ================================================== =====================
همه ما (حداقل بیشترمون) در طی یکی دو هفته با این مشکل مواجه شدیم، کنسولمون بن شد و بدتر از اون دیگه امکان ذخیره بازیها روی کنسول هم از ما گرفته شد.
توی این آموزش میخواهم به شما یاد بدهم که چطوری میتوانید این محدودیت را بردارید و حداقل اگر توی لایو نمیتوانید بروید، امکان ذخیره بازیها بر روی هارد کنسول خودتان را داشته باشید.
لطفا توجه کنید که انجام این کار نیازمند دقت و مهارت فنی است که مسئولیت تمامی عواقب آن برعهده خود شما است.
کل مطلب به این صورت است که کنسول شما همیشه قبل از به روز رسانی و یا انجام هر تغییری در تراشه NAND کنسول، یک نسخه از فایل secdata.bin را بصورت پشتیبان ذخیره میکند، تا در صورتیکه انجام عملیات آپدیت با مشکل مواجه شد، بتواند بطور خودکار تغییرات را برگرداند و کنسول را نجات دهد.
همچنین این تراشه بطور پیش فرض، آخرین فایل موجود را میخواند، حالا اگر ما تراشه NAND را طوری تغییر بدهیم که یک فایل secdata.bin خالی را در آخرین محل آن بنویسیم، NAND بجای secdata.bin جاری (که قفل شدن هارد شما را در خود ذخیره دارد) یک نگارش بعدی خالی را که ما در آن مینویسیم، استفاده می کند (که در آن خبری از قفل هارد نیست)، و با اینکار توانسته ایم این محدودیت را برداریم.
مواد لازم:
1. برنامه NandPro 2.0
2. برنامه Nand Checker
3. محتوای استخراج شده تراشه NAND دستگاه
4. برنامه 360_Flash_Tool برای روش اول و برنامه FindSecData برای روش دوم
مرحله اول: برای شروع باید محتوای NAND را استخراج کنید، برای این کار میتوانید از دو روش زیر استفاده کنید:
1. USB
خیلی سریع (حدود 5 دقیقه)
خیلی مطمئن (درصد خرابی استخراجهای آن کم است)
خیلی پیچیده
حدود 10 تا 15 یورو وسایل (خودتون به تومان تبدیلش کنید)
2. LPT
کند (بین 30 تا 40 دقیقه)
درصد خرابی آن زیاد است (من خودم 6 بار انجام دادم تا دوتا dump درست گرفتم)
عوضش خیلی ساده
خیلی ارزان (حدود 1 تا 2 یورو وسایل)
اینکه کدام روش را انتخاب کنید به خودتان و حوصله تان بستگی دارد. آموزش روش LPT را در اینجا و روش USB را در اینجا ببینید.
مرحله دوم:
روش اول: استفاده از برنامه 360_Flash_Tool
فایلی را که در مرحله اول استخراج کرده اید، با برنامه 360 Flash Tool v0.88b باز کنید
به عددی که در کنار فایل secdata.bin نوشته دقت کنید، این افست (محل) قرار گرفتن فایل بر روی NAND شما میباشد.
یکی در مبنای 16تایی (هگزادسیمال) به آن اضافه کنید، مثلا اگر عدد شما مثل این شکل من 0x232 بود میشه 0x233 ولی چون حساب در مبنای 16 هستش، اگر عدد شما 0x37B بود، بعلاوه یک آن میشود 0x37C
نوشتن محتویات:
حالا یک بار جهت اطمینان این فایل secdata.bin را که آدرس آنرا بدست آورده اید، از کنسول بخوانید که مطمئن شوید، همه چیز درست است و اگر مشکلی پیش آمد، اطلاعاتی را از دست ندهید.
کد:
nandpro lpt: -r16 hddlocked.bin 0x233 1
و حالا این فایل emptysecdata.bin را که برای شما گذاشته ام با دستور زیر برروی NAND بنویسید:
کد:
nandpro lpt: -w16 emptysecdata.bin 0x233 1
تمام شد، حالا هارد شما قابلیت ذخیره دوباره بازیها را دارد.
روش دوم:
این روش بعدا آمد و من خودم از وقتی که آمد از آن استفاده میکنم، خیلی راحتتر و دقیقتر است و در عرض چند دقیقه انجام میشود.
- برنامه FindSecData را در محلی که برنامه nandpro و فایل استخراجی قرار دارند، کپی کنید.
- یک پنجره داس را با دستور cmd باز کنید و این دستور را وارد کنید:
کد:
findsecdata nand1.bin -rc 15
در اینجا فرض بر این است که فایل استخراجی شما اسمش nand1.bin است، اگر فایل را به اسم دیگری استخراج کرده اید، نام فایل خودتان را در اینجا وارد کنید.
- برنامه فایل NAND را آنالیز کرده و در پایان دو دستور را به شما نشان میدهد.
- دستور اول را در خط فرمان وارد کنید و بجای w حرف r را و بجای Patchedsecdata کلمه Badsecdata یا هرچیز دیگری را بنویسید، اگر مثل من از کیت استخراج USB استفاده میکنید، بجای lpt: کلمه usb: را وارد کنید، کلید Enter را بزنید.
- دستور دوم را هم به همین صورت وارد کنید و مواردی را که در بالا گفتم جایگزین کنید.
(این کار را برای این انجام دادیم که قبل از نوشتن هرفایلی بر روی NAND دستگاه XBox360 یک کپی از نقطه ای که میخواهیم بنویسیم داشته باشیم که اگر مشکلی پیش آمد، بتوانیم آن را درست کنیم)
- خب حالا دستور اول را دوباره کپی کنید و بدون کم و کاست اجرا کنید، فقط اگر از USB استفاده میکنید، بجای lpt: کلمه usb: را وارد کنید.
- دستور دوم هم به همین صورت
منبع بازی سنتر
من رفتنیم و رفتن رسمم تو میمونی اما با حسرت نگاه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)