ابتدا مرغ را به آبلیمو و روغن زیتون آغشته می کنیم، مقداری گشنیز ، جعفری ، گردوی آسیاب شده و زرشک را در ماهیتابه تفت می دهیم و داخل شکم مرغ را از این مواد پر می کنیم. مرغ را سرخ کرده ، فقط گردن مرغ را جدا می کنیم. (چون از نظر بهداشتی درست نیست) . دو طرف تره فرنگی را می زنیم، داخل آب سرد قرار می دهیم از گوجه فرنگی ، گل کلم سرخ شده ، هویج ، سبزی ، لبو (پخته شده) ، ترب سفید ، لوبیای سبز پخته شده چیپس و خلال سیب زمینی برای تزیین استفاده می کنیم.


این عکس صرفا جهت زیبایی مقاله قرار داده شده است
هویج هایی را که به شکل دایره است برای پاهای مرغ استفاده می کنیم. با لبوهای خلال شده گردن و بال مرغ را تزیین می کنیم. داخل ظرفی سبزی و جعفری می ریزیم و مرغ را داخل آن قرار می دهیم و ظرف را تزئین می کنیم. از لوبیای سبز در قسمت بالای سر مرغ و روی سبزیجات استفاده می کنیم.


گوجه فرنگی را به صورت ۷ و ۸ برش می زنیم، به دو نیمه تقسیم می کنیم و برای تزیین استفاده می کنیم برنج را نیز تزیین کرده و در کنار ظرف مرغ قرار می دهیم.


منبع :پارسي گلد