ZAHRA... (01-21-2012)

شهرت :2311
تبلیغات
خیلی ممنونم از شما
لطف کردین
.........
لطفا بیاید و بی تعارف ترین حرف تونو که تو !!!حرف های بی تعارف!!! میزنید اینجا بنویسید
و در مورد اینکه چرا بعضی ها در روز بیش از 50 تا حرف بی تعارف دارن و تک تک تو !!!حرف های بی تعارف!!! می نویسند، فکر کنید و اینکه چرا اصلا اینقد حرف بی تعارف تو دلشون هست مگه آدم چقد میتونه حرف بی تعارف (حرف بی تعارف، نه شعر و جوک و امثال این) داشته باشه که بشه تو !!!حرف های بی تعارف!!! نوشت.
لطفا نظر بدین و دلیل واقعی اینکه چرا تو !!!حرف های بی تعارف!!! پست میگذارین رو هم ممنون میشم بنویسید.
با تشکر![]()
ZAHRA... (01-21-2012)

شهرت :2311
ببین آبجی من ، من خودم تو !!!حرف های بی تعارف!!! می نوشتم، راستش اینقد با سرعت تاپیک ها رو پشت سر هم مینوشتم که واقعا فرصت نمی کردم ببینم کسی دیگه تاپیک گذاشته یا نه!!!!!
میشه امتحان کرد بیا و یه شب یک نفر که چندتا پست میگذاره رو دنبال کن ببین با چه سرعتی پست میگذاره تو !!!حرف های بی تعارف!!! ، من فکر نکنم فرصت کنه همه ی پست ها رو بخونه ، به نظر میرسه بیشتر دنبال پست گذاشتن هستن تا خوندن و سپاس کردن و بعدش نوشتن
ZAHRA... (01-21-2012)

شهرت :21411
تبلیغات
چه جالب..!!
یه همچین تاپیکی رو بعد چند ماه میبینم
دوست عزیز اطلاعات چندانی از انجمن و انواع تالار ها نداری
پس بهتر بود از ابتدا اظهار نظر و همچنین نظر خواهی نمیکردی
تاپیک حرف های بی تعارف تو تالار دوستان هستش و هیچکدوم از 18600 پستی ک گذاشته شده جز آمار پست های ارسالی اعضا محسوب نمیشه
این از این!
در مورد لایک و سپاس هم که یه چیز کاملا اختیاریه شما نمی تونی بگی کسی واسه لایک و سپاس پست میذاره تو بی تعارف
خواننده ی پست ها از هر پستی که خوشش بیاد تقدیر خودش رو با لایک و سپاس اعلام میکنه
اینم از این!
من نزدیک 2هزار پست تو بی تعارف دارم
همش هم بی تعارف و بی تعارف ترینه
وسلام
تاپیک فِرط
yaser*j (3 روز پیش)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)