مرسدس بنز اس ال کی350-2012
5ماشین

شهرت :8777
تبلیغات
پورشه Boxster
پیش از این هرگز در تاریخ پورشه Boxster تغییر از نسل تا جامع. خودرو دو سرنشینه بالا باز است که با بدن کاملا جدید بسیار سبک وزن و یک شاسی کاملا نونما به بازار عرضه شده است. ، بطور قابل توجهی کاهش وزن ، فاصله ی دو محور طولانی ، یک مسیر گسترده تر و بزرگتر چرخ قابل توجهی افزایش بیشتر رانندگی اواسط موتور خودرو ورزش دینامیک ، در حال حاضر به مراتب و به دور بهترین در کلاس خود ، با حمایت قدرت جدید فرمان الکترو مکانیکی. Boxsters جدید به رخ کشیدن عملکرد برتر و همچنین تا 15 درصد سوخت کارآمد است. بسته به مدل ، آنها با میزان قابل توجهی کمتر از هشت لیتر سوخت در هر 100 کیلومتر دریافت کنید.
یک ظاهر طراحی شده اسب سواری متمایز
یک ظاهر طراحی شده از پورشه Boxster جدید به وضوح تجربه رانندگی منحصر به فرد در ارائه سیگنال ، با جلو کوتاه تر و overhangs عقب به میزان قابل توجهی رو به جلو منتقل شیشه جلو اتومبیل ، شبح تملق گفتن و لبه های بیانی است. در داخل ، مسافران هود جدید به طور کامل الکتریکی ، که در حال حاضر با درب محفظه برای بالا تبدیل هنگامی که حالت کاربردی dispenses محصور شده است. طراحی داخلی ارائه می دهد راننده و مسافر فضای بیشتری و منعکس کننده رئوس مطالب جدید پورشه ، در حالی که کنسول مرکزی متمایز -- منشاء در کاررا GT -- ارگونومی را بهبود می بخشد.
کاریزماتیک تخت موتورهای شش 'بوکسور'
اسب سواری نسل جدید پورشه باعث اغاز کار خود در جفت شدن کلاسیک پورشه Boxster و Boxster S. هر دو از مشتقات توسط کاریزماتیک و شش تخت موتورهای با تزریق مستقیم بنزین ، بهره وری است که بیشتر توسط بهبودی از سیستم الکتریکی ، مدیریت حرارتی افزایش یافته و شروع به پیگیری / توقف تابع.
پورشه Boxster (2013)
2013 Boxster پورشه
واحد جدید قدرت نصب شده در Boxster پورشه ارائه 265 اسب بخار (195 کیلووات) از جابه جایی 2.7 لیتر -- 10 اسب بخار بیش از سلف ظرفیت آن بزرگتر است. با مشخصات فنی ، آن را در حال حاضر بر اساس موتور 3.4 لیتری Boxster S. 3.4 لیتر در حال حاضر ارائه می شود 315 اسب بخار (232 کیلووات) ، 5 اسب بخار بیشتر از قبل. هر دو مدل قابلیت گیربکس شش سرعت دستی به عنوان استاندارد ، با سرعت هفت دو کلاچ پورشه Doppelkupplungsgetriebe (PDK) به عنوان یک گزینه در دسترس است.
پورشه عملکرد هوشمند
هر دو مدل دستیابی به بهترین مصرف سوخت و عملکرد شتاب خود را با PDK.
مصرف سوخت برای پورشه Boxster با PDK 7.7 کیلومتر l/100 (36.7 یانیه ها ی IMP) و 8.0 کیلومتر (35.3 یانیه ها ی IMP) l/100 برای Boxster S. با تغییر دنده بدون وقفه به جریان قدرت را به دست آورد ، Boxster سرعت از 0-100 کیلومتر / ساعت (0 - 62mph) در 5.7 ثانیه ، Boxster S در فقط 5.0 ثانیه.
برای افزایش دینامیک رانندگی بیشتر ، گزینه بسته CHRONO ورزشی در Boxster ارائه شده ، که مانت انتقال پویا برای اولین بار شده. همچنین جدید در Boxster گزینه Vectoring گشتاور پورشه (PTV) با مکانیکی دیفرانسیل لغزش محدود عقب است.
جدید پورشه Boxster
ساخته شده در Zuffenhausen ، اشتوتگارت ، Boxster پورشه جدید در فروش در بریتانیا از آوریل 28 ، 2012. Boxster از £ 37.589 ، و از پوند 45.384 S. Boxster قیمت
راه اندازی بازار آلمان از نسل Boxster جدید بر روی 2012/04/14 باشد. لیست قیمت پایه در آلمان خواهد شد 48.291 یورو برای Boxster و 59.120 یورو برای Boxster S ، از جمله 19 به ازای هر مقدار درصد مالیات در هر دو مورد ارسال.
مدل جدید پورشه Boxster انتظار می رود در نمایشگاه های ایالات متحده در تابستان اوایل 2012 شده است. لیست قیمت پایه 49.500 دلار برای Boxster و 60.900 دلار برای Boxster S خواهد بود ، و نه از جمله اتهام مقصد دلار 950.
پورشه Boxster ویژگی های داخلی Alcantara ، 18 "آلیاژ چرخ ، توقف خودکار / شروع و حالت ورزش ، کنترل از راه دور عمل هود ، سی دی های صوتی با رنگ 7 - اینچ صفحه نمایش لمسی کنترل ، رابط صوتی جهانی ارائه اتصال به MP3 و سه سال گارانتی .
S Boxster می افزاید : 19 - اینچی آلیاژ چرخ ، چرم داخلی با مشتقات جزئی و بی زنون چراغهای جلو علاوه بر مزیت قدرت بزرگتر 3.4 لیتری موتور است.
تمامی مشتریان به Boxster جدید در بریتانیا نیز می تواند پتانسیل های اتومبیل خود را با شرکت در یک دوره تعریف در مرکز تجربه پورشه ، Silverstone اکتشاف.
ویرایش توسط saray : 01-14-2012 در ساعت 01:07 PM دلیل: حذف لینک عکس
از کسانیکه از من متنفرند سپاس. ، آنها مرا قویتر میکننداز کسانیکه مرا دوست دارند ممنونم،آنان قلب مرا بزرگتر میکنند.
تالار مورد علاقه من![]()

مرسدس بنز اس ال کی350-2012
5ماشین
از کسانیکه از من متنفرند سپاس. ، آنها مرا قویتر میکننداز کسانیکه مرا دوست دارند ممنونم،آنان قلب مرا بزرگتر میکنند.
تالار مورد علاقه من![]()
M@fia (01-14-2012)

تالار مورد علاقه من![]()
M@fia (01-14-2012)

عکس های بی ام و،ام 3 سی آر تی 2012
تالار مورد علاقه من![]()

تبلیغات
تالار مورد علاقه من![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)