tishan (01-16-2012)

شهرت :18053
تبلیغات
من هم تمومش کردم بازی خوبی به امیدروز که در این بازی یه نواوری ایجاد بشه دیگه تکراری شده![]()
من رفتنیم و رفتن رسمم تو میمونی اما با حسرت نگاه!
tishan (01-16-2012)

سلام
بازی Dead Space 2 امروزیه بار دیگه تمومش کردم تا حالا 3بار این بازی روتموم کردم تاریخ انتشار این بازی سال 2011بود بازی خوبی بازیش جوترسناک خوبی داره باموجودات فضایی باید مبارزه کنید از لحاظ گرافیک واقعا عالی کار شده بازی از معماری و سبك گوتیك استفاده می كند كه خیلی محیط ها را باور پذیرتر و گرم تر از قبل می كنددر بازی اسلحه هایی مختلفی میتوانید بگیرید میتوانید اپگریدش هم کنید بازی از جزئیات خوبی برخوداراست نسبت به نسخه ای فبلی از لحاظ گرافیک خیلی پیشرفت کرده باید با موجودات ترسناک مبارزه کنید محیط هایی بازی شلوغ هستند محیط بازی هم از بافت هایی خوبی برخودار است
به هر حال اين بازي را فقط در ساعات پاياني شب انجام بديد.بهتر مي چسبه
تصاویر این بازی زیبا
سبک: Action/Adventure/Horror
سازنده: Visceral Games
ناشر: Electronic Arts
پلتفرم: ps3
pc
x360
!! ashk@n !! (01-18-2012), president YAS (01-18-2012), S@M@N (01-18-2012), tishan (01-18-2012)

شهرت :8960
ايول يه بار ديگه تمامش كني ميشي چهار![]()
هيچ كس تنها نيست خر اول
گیمر (01-18-2012)

شهرت :4114
tishan (01-20-2012)

شهرت :361
salam bachcheha man ta alan harchio ke bazi kardam 100% tamoom kardam
rasty bazi soragh darin ke multi player action bashe ya ba shamshir bashe?kheyli mamnoon misham manzooram bazi ba 2ta pcie na ba daste![]()
mano bebakhsh age mooham emroozi nis/age harfam az rooye delsoozi nis
eshgh yani zarbe khordan/eshgh yani zajjeo dard
گیمر (01-27-2012)

شهرت :361
inke vaght nemikhad man saat 12 shab bazi kardam 6 sobh tamoom shod![]()
mano bebakhsh age mooham emroozi nis/age harfam az rooye delsoozi nis
eshgh yani zarbe khordan/eshgh yani zajjeo dard
گیمر (01-27-2012)

تبلیغات
سلام
Rayman Origins
بازی که 5روز پیش تمومش کردم یکی از زیباترین بازیهایی بود که انجام دادم از هر نظرعالی بود یه بازی 2dبینظر که واقعا خوب روش کار کره بود جذابیت زیادی داره رنگ هایی بازی بسیار شاد هستند دارای تنوع زیاد وهمچنان کیفیت عالی محیط هانمی توان زیبایی گرافیك این بازی را توصیف كرد و باید با چشمان خود آن را تجربه كنید گیم پلی2بعدی بازی کاملا شبیه بازیهایی قدیمی است شخصیت ها در بازی زیاد هستند وصداهایی متنوعی در بازی ایجاد میکنه گرافیک خیره کننده زیبایی داره که هر گیمری رو مجذوب خود میکنه این بازی هم برای pcتاییدشد
تصاویر بازی
.
![]()
سبک: Action/Platformer/2D
سازنده: UBlart Montpellier
ناشر: Ubisoft
پلتفرم: x360
ps3
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
فعالیت :(نمایش - خوانندگان)