به "یک پارس" خوش آمدید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
    ! JUSTICE ! هم اکنون آنلاین است.
    ممتاز

بسی رنج کشیدم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی

مدل گوشی

آنتی ویروس شما سیستم عامل کامپیوتر شمامرورگر شما

جنسیت شما ؟ حالت من

شهرت :18123

پسند شده های دریافتی
    2373
    پسند شده های ارسالی
    23
    سپاس ها
    6,718
    سپاس شده 11,260 در 5,638 پست
    نوشته های وبلاگ
    6

ویترین مدال ها

new بنیانگذار شرکت کسپرسکی .................

تبلیغات

بنیانگذار شرکت کسپرسکی .................

وجین کسپرسکی، بنیانگذار شرکت کسپرسکی، دانش آموخته ریاضیات و رمزنگاری است و از او به عنوان یکی از برترین کارآفرینان IT و از قابل ترین شکارچیان ویروس در جهان یاد می شود.

وی در گفتگو با نشریه آلمانی اشپیگل درباره موضوعات مختلفی همچون حملات اخیر هکرها به شرکت های چندملیتی، پشت پرده طراحان ویروس استاکس نت، ماجرای ربوده شدن پسرش ایوان، نگرانی وی از گسترش خشونت در فضای اینترنت و... سخن می گوید.

شما را به خواندن این مصاحبه خواندنی دعوت می کنیم.

اشپیگل: آقای کسپرسکی! آخرین باری که یک شکارچی ویروس مثل شما، خودش به دام حملات هکری افتاد چه زمانی بود؟

کسپرسکی: اخیراً رایانه من دو بار آلوده شد. یک بار زمانی بود که یکی از آشنایانم در یک کنفرانس، حافظه فلشی را که به وی داده بودم به من برگرداند و من پس از استفاده دیدم که رایانه ام ویروسی شده است. البته در این خصوص ضدویروسیکه ما تولید می کنیم به دادم رسید. مورد دوم وقتی بود که من به وب سایت آلوده یک هتل در قبرس مراجعه کردم. اصولاً صرفنظر از هوشیاری و زرنگی افراد، این اتفاقات ممکن است برای هر کسی رخ بدهد.من هم مانند دیگران به ابزارهای حافظتی نیاز دارم...

اشپیگل: ویروس شناسان گاهی اوقات درباره عملکرد وحشتناک ویروس های هوشمند، داد سخن می دهند. آیا شما هنوز هم از فناوری نهفته در یک ویروس رایانه ای هیجان زده می شوید؟

کسپرسکی: هر چه یک ویروس پیچیده تر باشد، شکستن الگوریتم آن با هیجان و لذت بیشتری همراه است. اگر من بتوانم چنین الگوریتمی را بشکنم، خوشحال خواهم شد. اگرچه گاهی اوقات کمی حس احترام نسبت به افراد حرفه ای که این ویروس را نوشته اند در من جان می گیرد اما به هر حال جایی برای ذوق زدگی وجود ندارد. هر ویروس یک جرم است و هکرها کار نادرستی انجام می دهند. من هم هرگز با یک هکر کار نخواهم کرد.

اشپیگل: شما و شرکت وابسته به شما، برندگان یک جبهه جدید جنگی هستید.

کسپرسکی: خیر، این جنگ هیچ برنده ای ندارد و در آن فقط خلافکاران و قربانی ها حضور دارند. حداکثر کاری که از دست ما بر می آید این است که جلوی از کنترل خارج شدن جریان امور را بگیریم. فقط دو چیز می تواند این قضیه را از ریشه حل و فصل کند، که البته هر دوی اینها نامطلوب و نشدنی است: یا جلوی رایانه ها را بگیریم و یا جلوی مردم را.

اشپیگل: هرچند در حال حاضر شرکت شما Kaspersky Lab بیش از 2000 نفر رابه استخدام خود درآورده، ولی این شرکت در مقایسه با برخی تولیدکنندگان نرم افزارهای ضدویروس مثل مکافی و سیمانتک، شرکت کوچکی به شمار می رود. آیا این احتمال هست که شما به حد و اندازه آنها برسید؟

کسپرسکی: ما به شدت مشغول کار و تلاش هستیم. روسیه مهمترین مزیت رقابتی ماست. بهترین برنامه نویسان جهان از مسکو هستند. این شهر میزبان تعداد زیادی دانشگاه های فنی کاملاً برجسته است. هرچند روسیه نمی تواند همانند آلمان خودرو بسازد ولی در نوشتن نرم افزارهای حرفه ای،از تخصص خوبی برخوردار است.

من درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمیدوند.

2. کاربر روبرو از پست مفید ! JUSTICE ! سپاس کرده است .

DELA (08-13-2011)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربران خواننده این موضوع : 1

کلمات کلیدی این موضوع