کیک کاکاﺌویی

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 2 عدد پودر تارتار 4/1 پیمانه شکر 3/1 پیمانه آرد 4 قاشق پودر نارگیل 4/3 پیمانه شکلات تخته ای 300 گرم پودینگ فوری 1 بسته، زرده تخم مرغ 2 عدد، آب 4/1 پیمانه روغن گیاهی 3/1 پیمانه پودر شکر

طرز تهیه:
قالب را چرب کنید و دمای فر را روی 350 درجه بگذارید. برای شروع 2با همزن برقی 2 سفیده تخم مرغ را با کرم تارتر می زنیم تا زمانی که مایه کف کند. کم کم شکر را اضافه می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا زمانی که همه مایه یکدست شود. سپس آرد و نارگیل را هم با آن مخلوط می کنیم. پودینگ شکلا تی فوری و شکلات کیک وزرده های تخم مرغ و آب و روغن را هم در ظرفی خوب مخلوط می کنیم و با همزن برای 2 دقیقه می زنیم . سپس 3/1 خمیر را در قالب می ریزیم و لای آنرا کرم نارگیلی می ریزیم و بقیه خمیر را روی آن می ریزیم . کیک را برای 50 تا 55 دقیقه در فر قرار می دهیم وسپس آنرا از فر بیرون آورده و می گذاریم برای 15 دقیقه بماند تا سرد شود. روی آنرا می توانیم پودر شکر بپاشیم.