mersi
salam dadash khoobi?
آقای آدمین راستی چرا سوال من را جواب ندادی و پاک کزدی؟ پرسیده بودم علت اینکه شما دو تا مدال گرفتی چی هست؟ خودت به خودت مدال دادی؟ در تالار های حرفه ای یا بر اساس تشگر افراد و یا بر اثر رای سایر کاربرها به یک کاربر مدال میدن نه اینکه ادمین خودش به خودش مدال بده. اینجوری باعث خنده و تمسخر خودتان هست. لطفا اگر اشتباه میکنم بهم بگید نه اینکه پستم را پاک گنید. در واقع وقتی پستم را پاک میکنید به این معنی هست که من درست میگم و شما چون جوابی نداشتی پست من را پاک گردی. ممنون. کیمیا
عجب. بابا این که دیگه اسمش نمیشه تالار گفتگو! اگر نفری روزی 20 تا پست بزنه که در این صورت پست های خوب هم توش گم میشه! الان پست ها را نگاه کنید انصافا چند تاش پاسخ داره؟ همین جوری اخبار روز را از این ور اون ور کپی میکنین و میزارید و فکر کنم حتی خودتون هم نمیخونین و کسی دیگه هم نمیخونه و فقط تعداد پست هاتون زیاد میشه. من فکر کنم علی آقا این اولین تجربه اش در زمینه تالار گفتگو هست که زیاد بودن پست را معیار میدونه! آخه برادر من اگه یک نفر از صبح تا شب اخبار را کپی کنه و بزاره اینجا چه فایده ای داره؟ محض اطلاع عرض کنم در تالار های حرفه ای معیار اصلی مدال دادن میزان تشکر ها و یا میزان پست هایی که در جواب یک پست داده شده و در تعمیق بحث کمک کرده هست. وگرنه من میتونم روزی 200 تا خبر کپی کنم بزارم اینجا که کسی هم نحونه. این رفتار باعث میشه یکی مثل طلوع و یا مت مهتی که پست مفید میزارند هم پستشون بین انبوه پست های خبری و بی خاصیت شفق و تارا گلی گم بشه و دیده نشه.