| آخرین پست های تالار |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() آلبوم جدید محسن چاوشی منتشر شد؛ ... و سرانجام «ژاکت» موسيقي ما –مينا آتشي: آلبوم جدید محسن چاوشی با نام «ژاکت» ديروز در شهرستانها و امروز در تهران توسط کمپانی ایران گام منتشر شد . در این آلبوم که فضایی جالب و تازهای دارد، سه قطعه توسط محمدرضا آهاری، دو قطعه توسط شهاب اکبری و سایر قطعات توسط محسن چاوشی تنظیم شده اند . ترانههای این آلبوم توسط امیر ارجینی، حسین صفا، کیکاووس یاکیده و علی مهرگان سروده شده اند و کلیه آهنگهای آلبوم ۱۲ تراکی «ژاکت» توسط محسن چاوشی ساخته شده اند. از نکات قابل توجه این آلبوم قرار نگرفتن عکس محسن چاوشی (همانند آلبوم یه شاخه نیلوفر) بر روی جلد اصلی آن می باشد . باید منتظر واکنش هواداران محسن چاوشی و علاقهمندان موسیقی پاپ ایران ماند و دید که آیا آلبوم جدید چاوشی میتواند به صدرنشینی آلبوم 88 بنیامین در جدول محبوبترین آلبومهای سال پایان دهد یا خیر. توصیه سایت موسیقی ما به همه هواداران و علاقهمندان موسیقی ایران برای حمایت از هنرمندان تهیه نسخه اورجینال آلبوم است. آن سوی ناکامی ها خدایی است که داشتنش جبران همه ی نداشته هاست |
|
![]() |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Baw In Albumesh Kheili Cherte Venus Hamon Nilofare Kheili Behtare :d Man In ALbumesho Kharidam Hamon Ahange Avalesho Gosh Dadam Dg Fahmidam Chejorie Baghiasho GoSh Nadadam
|
|
![]() |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
/
__________________ Az B as Bi Salighei Dige![]() 8->To0 Bo0ro Az Hamon So0so0la Go0sh KO0n
آن سوی ناکامی ها خدایی است که داشتنش جبران همه ی نداشته هاست |
|
![]() |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
اتفاقا من دارم هر روز گوش میکنم
__________________به غیر از 2-3 تراک بقیه (به نظر من) عالی هستند
چت روم فارسی , بزرگترین چت ایرانی , چت , چت فارسی , Iranian chat , Persian chatrooms , فروش انواع کارت شارژ ایرانسل ، همراه اول و تالیا با امکان پرداخت آنلاین ![]() |
|
![]() |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
age yeki gheir mohsen chawoshi in ahangaro mikhund motmaenam hichvaght gosh nemidadi chun vaghean ahangaie bimazeie hastan. Vase shuma esme khanande moheme na sedash hamuntor ke mirid be beniamin ba o0n sedaie maskharash gosh midid .
|
|
![]() |
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
نقل قول:
در مورد سلیقه هم متفاوت هست دیگه مسلما شما شاید از خواننده های دیگه خوشتون بیاد نه ایرادی داره نه دعوایی ![]() من از این اقای چاوشی خوشم میاد
چت روم فارسی , بزرگترین چت ایرانی , چت , چت فارسی , Iranian chat , Persian chatrooms , فروش انواع کارت شارژ ایرانسل ، همراه اول و تالیا با امکان پرداخت آنلاین ![]() |
||
![]() |
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|