| آخرین پست های تالار |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
سلام دوستان یک پارس
__________________ من این تایپیک رو اختصاص میدم به مشاعره فقط حرف آخــــــــــــر هر شعر رو از اول نفر قبلی شروع کنه 8->شعر خودشو . اولین شعر رو من میزارم امیدوارم بچه های انجمن همکاری داشته باشن . نیت سرگرمی و دور هم بودن هست .![]() انگار با من از همه کس آشنا تری از هر صدای خوب برايم صداتری آيينه ای به پاکی سر چشمه يغين با اينکه روبروی منی و مکدری تو عطر هر سپيده و نجوای هر نسيم تو انتهای هر ره و آنسوی هر دری لالايی پر نوازش باران نم نمی خاک مرا به خواب گل ياس ميبری انگار با من از همه کس آشنا تری از هر صدای خوب برايم صداتری درهای ناگشوده من آی هر غروب مفهوم ضربه مهر طلوع مکرری همروح لحظه های شکوفای و طلوع همروح لحظه های گل ياس پرپری از تو اگر که بگذرم از خود گذشته ام هر گز گمان نميبرم از من تو بگذری انگار با من از همه کس آشنا تری الان نفر بعدی از حرف ی شعرش رو شروع کنه ممنون سرمشق های آب بابا یادمان رفت رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت شعر خدای مهربان را حفظ کردیم اما خدای مهربان را یادمان رفت ![]() ویرایش توسط TaRa Goli : 12-19-2009 در ساعت 11:04 AM |
|
![]() |
|
| 9 کاربر از پست مفید TaRa Goli سپاس کرده اند . | ! ~ NastaraN ~ ! (08-21-2010), !!! Galaxy !!! (06-21-2010), arti (06-11-2010), BenY@M!N (08-19-2010), ham!d (07-06-2010), Mehdi Golden (08-12-2010), Pun!sheR (07-26-2010), SaeeD . K (06-21-2010), مرجانه (04-05-2010) |
|
|
#2 (permalink) |
|
يا رب اين شمع دل افروز ز کاشانه کيست
__________________جان ما سوخت بپرسيد که جانانه کيست حاليا خانه برانداز دل و دين من است تا در آغوش که مي*خسبد و همخانه کيست باده لعل لبش کز لب من دور مباد راح روح که و پيمان ده پيمانه کيست دولت صحبت آن شمع سعادت پرتو بازپرسيد خدا را که به پروانه کيست مي*دهد هر کسش افسوني و معلوم نشد که دل نازک او مايل افسانه کيست يا رب آن شاهوش ماه رخ زهره جبين در يکتاي که و گوهر يک دانه کيست گفتم آه از دل ديوانه حافظ بي تو زير لب خنده زنان گفت که ديوانه کيست . .
|
|
![]() |
|
| 3 کاربر از پست مفید SiNa سپاس کرده اند . |
|
|
#3 (permalink) |
|
تو به شفافی شبنم روی برگها من مثل برگ زردی که میوفته از درختا
تو مثل طراوت گلهای نرگس روی قلبم من نوشتم بی تو هرگز بین من وتو فاصله غوغا میکنه یاد حرفای قشنگت منو رها نمی کنه تو منو گذاشتی رفتی توی روزگار وحشی توی کوچه های غربت دنبالم حتی نگشتی تو مثل ستاره ای که توی شبهای سیاهم می درخشی و میشی جون پناهم تو مثل طراوت گلهای پونه چرا رفتی از برم ای دیونه تو مثل یه تیکه ابری توی آسمون آبی پاک وصادق مثل رویا مثل خوابی بگو یک بار آره یک بار برمیگردی یا هنوزم بی تفاوت یخ وسردی !! بین منو تو فاصله غوغا می کنه یاد حرفای قشنگت منو رها نمی کنه سرمشق های آب بابا یادمان رفت رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت شعر خدای مهربان را حفظ کردیم اما خدای مهربان را یادمان رفت ![]() |
|
![]() |
|
| 6 کاربر از پست مفید TaRa Goli سپاس کرده اند . | !!! Galaxy !!! (06-21-2010), BenY@M!N (08-19-2010), ham!d (07-06-2010), Mehdi Golden (08-12-2010), SaeeD . K (07-02-2010), مرجانه (04-05-2010) |
|
|
#4 (permalink) |
|
هان اي خداي شعر
آيا شودكه نغمه خاموش شعر من غوغا كند شبي و بگيرد سپهر را؟ پيچد سرود شادي در بام آسمان رقصاند اين ترانه خوش ماه ومهر را؟ |
|
![]() |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ای مسافر غریبه چرا قلبمو شکستی
__________________رفتی وتنهام گذاشتی دل به ناباوری بستی ای که بی تو تک وتنهام توی این غربت سنگی میدونم برنمیگردی شدی همرنگ دورنگی همه زندگی من اون نگاه عاشقت بود د سرمشق های آب بابا یادمان رفت رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت شعر خدای مهربان را حفظ کردیم اما خدای مهربان را یادمان رفت ![]() |
|
![]() |
|
| 5 کاربر از پست مفید TaRa Goli سپاس کرده اند . | !!! Galaxy !!! (06-21-2010), BenY@M!N (08-19-2010), ham!d (07-06-2010), SaeeD . K (07-02-2010), مرجانه (04-05-2010) |
|
|
#6 (permalink) |
|
در سـخن گـفتن خطای جاهلان پیدا شود---------------تیر کج چون از کمان بیرون رود رسوا شود
|
|
![]() |
|
| 5 کاربر از پست مفید Ali سپاس کرده اند . | !!! Galaxy !!! (06-21-2010), BenY@M!N (08-19-2010), ham!d (07-06-2010), SaeeD . K (07-02-2010), مرجانه (04-05-2010) |
|
|
#7 (permalink) |
|
دلم تنگ است اين شبها يقين دارم كه مي داني
__________________صداي غربت من را ز احساسم تو مي خواني ی سرمشق های آب بابا یادمان رفت رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت شعر خدای مهربان را حفظ کردیم اما خدای مهربان را یادمان رفت ![]() |
|
![]() |
|
| 4 کاربر از پست مفید TaRa Goli سپاس کرده اند . |
|
|
#8 (permalink) |
|
يكي روبهي بود بي دست و پاي....................فرو مانده در صنع و لطف خداي
|
|
![]() |
|
| 3 کاربر از پست مفید Ali سپاس کرده اند . |
|
|
#9 (permalink) |
|
يك بار خواب ديدن تو به تمام عمر مي ارزد
__________________پس نگو كه روياي دور از دسترس خوش نيست >-ت سرمشق های آب بابا یادمان رفت رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت شعر خدای مهربان را حفظ کردیم اما خدای مهربان را یادمان رفت ![]() |
|
![]() |
|
| 3 کاربر از پست مفید TaRa Goli سپاس کرده اند . |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|